Çözüldü Zorin OS Lite 15 sürümüne Wine yüklemeyi nasıl yapabilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Nasıl düzeltebilirim bu durumu sayın hocam?
Kod:
cd /etc/apt/sources.list.d
Bununla o dizine git,
Kod:
ls *.list.save
ile o uzantılı dosyaları seç
Kod:
sudo rm -rf dosyaadi.list.save

Ben böyle çözüm bulmuştum, sen de deneyebilirsin. Daha iyi yol bilen varsa, söylesin.
Wine Stable paketini kurun.
32bit ile Wine daha sağlıklı çalışıyor zaten.
Hocam bende değişik bir hata veriyor şimdi göndereceğim.
Ekran görüntüsü_2021-02-01_01-03-50.png

Hocam aşağıdaki anlatımdan kurabilirseniz bir deneyin. Olmazsa tekrar bakalım.

Hocam merhaba. Ben başta groovy'i yüklemeye çalıştım. Sonrasında bionic kurmam gerektiğini düşündüm çünkü OS bilgilerinde Ubuntu Bİonic gibi bir şey gördüm. Ama ikisini de kurmayı başaramadım elbette. Böyle bir hatayla karşılaştım. Bu dosyaları nasıl yükleyebilirim?

Hocam bende değişik bir hata veriyor şimdi göndereceğim.
Eki Görüntüle 860914

Hocam merhaba. Ben başta groovy'i yüklemeye çalıştım. Sonrasında bionic kurmam gerektiğini düşündüm çünkü OS bilgilerinde Ubuntu Bİonic gibi bir şey gördüm. Ama ikisini de kurmayı başaramadım elbette. Böyle bir hatayla karşılaştım. Bu dosyaları nasıl yükleyebilirim?
sudo apt -f install komutunu deneyebilir misiniz? Paketleri düzeltmeye çalışalım.

sudo apt -f install komutunu deneyebilir misiniz? Paketleri düzeltmeye çalışalım.
Beyazla çizdiğim bölge hocam. Daha rahat okunsun diye beyazla çizdim. Buyrun. Olmadı sanırım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_2021-02-01_01-09-09.png
    Ekran görüntüsü_2021-02-01_01-09-09.png
    147,7 KB · Görüntüleme: 69
Beyazla çizdiğim bölge hocam. Daha rahat okunsun diye beyazla çizdim. Buyrun. Olmadı sanırım.
Hocam, 5. satırda bir komut var, onu bir çalıştırabilir misiniz? Alamadı yok muhtemelen ama Denemekten zarar gelmez. Bu arada muhtemelen çözemeyeceğiz beraber, sabah diğer arkadaşlar yardımcı olur.

Hocam, 5. satırda bir komut var, onu bir çalıştırabilir misiniz? Alamadı yok muhtemelen ama Denemekten zarar gelmez. Bu arada muhtemelen çözemeyeceğiz beraber, sabah diğer arkadaşlar yardımcı olur.
Onu denemiştim hocam maalesef çözüm getirmedi. Ben de düşündüm ki önceki Grovvy paketini kaldırsam düzelir mi? sudo apt get remove .... komutunu uygulasam sizce işe yarar mı?

Deneyin hocam, muhtemelen zarar gelmez. Olmazsa tekrar yüklersiniz.
Hocam aklıma öyle akıllıca bir fikir geldi ki kendimle gurur duydum. Şu an deniyorum.
Ekran görüntüsü_2021-02-01_01-36-36.png

Hocam denedim ama olmadı. Saçma bir şekilde olmadı. Olması lazımdı. Şİmdi bende bu yöntemi deneyim dedim. Bir şey olur mu? System32'yi silmeye benzer bir delilik yapmıyorumdur umarım.Hocam ne olur cevap verin şimdi system32 gibi bir şeyi sildiysem malum cihaz çöpe döner. @cengover_ekin
Wine Stable paketini kurun.
32bit ile Wine daha sağlıklı çalışıyor zaten.
Hocam bir bakar mısınız?
@Dengesiz Kokarca hocam bir bakın ne olur.

Hocalarım cihaz yeniden başlatılmalı diye bir bildirim geldi. Aha yolun sonu :).

@cengover_ekin hocam görmüyorsanız diye yine de bir çözüm olarak işaretleyeyim. Bildirim gitsin size. Valla tırsmadım değil :)

Bu arada sorun çözüldü şu an paket yükleme yapıyor sanırım. Uygulama yükleme sorunu çözüldü ama şimdi sakat şeyler sildiysem ciddi problem var. Çünkü o dosyaları silmek için root erişimi kullandım herhalde ona root erişimi atadıklarına göre bir bildikleri vardır. Arkadaşlar yeniden başlatıyorum bir problem olursa telefona geçeceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı