Çözüldü Zorin OS planj açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

twchplus

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB Ram, intel core i3-4160 3.60 GHz , AMD Radeon R7 240, MSI H81M-P33
Merhaaba, Zorin OS görev çubuğu hoşuma gitmediği için plank indirmeye karar verdim, sudo apt get install plank bu şekilde yazdım ve başarıyla kuruldu. Ancak uygulamayı açmaya çalıştığımda ekrana hiçbir şey gelmiyor.

Çözüm
Nereden kontrol edebilirim?

Hocam Wayland'i bilmediğine göre kullanmıyorsun. Çıkış yap ve oturum açma ekranına dön, oturum açarken kullanıcı adı ve şifreni girmeden önce oturum türünü değiştirme seçeneği (genelde bir dişli simgesi şeklinde) vardır ona tıklayıp X11 seçeneğini seçip oturum açabilirsin.
Merhaaba, Zorin OS görev çubuğu hoşuma gitmediği için plank indirmeye karar verdim, sudo apt get install plank bu şekilde yazdım ve başarıyla kuruldu. Ancak uygulamayı açmaya çalıştığımda ekrana hiçbir şey gelmiyor.
Uygulamayı terminalden "plank" şeklinde başlatmayı denedinmi?

Deniyorum şu anda.

Techplus@techplus-MS-7817:~$ plank.
[CRITICAL 01:03:54.366015] [AbstractMain:255] only X11 environments are supported.
Techplus@techplus-MS-7817:~$

Hocam plank sadece X11 destekliyor diyor eğer Wayland üzerinden kullanıyorsan plank başlamaz. X11 ile oturum açmayı deneyin.

Hocam Wayland'i bilmediğine göre kullanmıyorsun. Çıkış yap ve oturum açma ekranına dön, oturum açarken kullanıcı adı ve şifreni girmeden önce oturum türünü değiştirme seçeneği (genelde bir dişli simgesi şeklinde) vardır ona tıklayıp X11 seçeneğini seçip oturum açabilirsin.

Çözüm

Tamamdır deneyeceğim teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı