Av2xnn
Centipat
- Makaleler
- 10
Daha fazla
Zorin OS kullanıyordum, bilgisayarı kapatmadan önce 500GB dahili HDD üzerine Ventoy kurup içine ne olur ne olmaz diye Zorin OS ISO dosyası attım, bu arada sistem SSD üzerine kurulu bunu da söyleyeyim, neyse bilgisayarı kapattıktan sonra bilgisayar çantama koydum ve uzun bir araba yolcuğu geçirdim. Bilgisayarı sonra geri açtım ve direk Zorin OS açılması gerekirken Zorin OS boot ekranı geldi:
Ben de çok sorgulamadım enter tıkladım ama bekledim bekledim açılmadı ve arka planda olanları görmek için ESC tuşuna tıklayınca bunu gördüm:
Bilgisayarı kaç kez yeniden başlattım kurtarma modundan da açtım ama karşıma hep bu ekran geldi. ChatGPT'nin dedikleri üzerine enterladım ve root terminaline journalctl -xb yazdım karşıma hata logları çıktı. Bunlardan bazılarını paylaşıyorum:
Nasıl çözebilirim bu durumu?
@Bayram Tempest
Ben de çok sorgulamadım enter tıkladım ama bekledim bekledim açılmadı ve arka planda olanları görmek için ESC tuşuna tıklayınca bunu gördüm:
Bilgisayarı kaç kez yeniden başlattım kurtarma modundan da açtım ama karşıma hep bu ekran geldi. ChatGPT'nin dedikleri üzerine enterladım ve root terminaline journalctl -xb yazdım karşıma hata logları çıktı. Bunlardan bazılarını paylaşıyorum:
Nasıl çözebilirim bu durumu?
@Bayram Tempest
Dosya Ekleri
Son düzenleme: