Zorin OS Windows nasıl kurulur?

Tahhatass

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an Zorin OS kullanıyorum. Fakat Windows'a geçmek istiyorum. Marketten bir sürü ISO dosyasi yazma programı kullandım. Çoğu yazdırıldı diyor. Bilgisayar açılırken flash belleği seçiyorum fakat siyah ekrandan sonra tekrar Zorin OS açılıyor. Ne yapabilirim?

Ventoy ile USB hazırlayabilirsiniz. Arşivi çıkarıp klasöre sağ tıklayıp yönetici haklarıyla açın. Sonra Ventoy X86_64 yazanı açın.

Ventoy'u USB de aktif ettikten sonra ISO dosyasını USB'ye atın. Ama dikkat edin, aygıta sağ tıklayarak "güvenli şekilde çıkart" a basın. Yoksa yazma bitmeden çıkartma ihtimaliniz var.

Arkadaşlar şu an Zorin OS kullanıyorum. Fakat Windows'a geçmek istiyorum. Marketten bir sürü ISO dosyasi yazma programı kullandım. Çoğu yazdırıldı diyor. Bilgisayar açılırken flash belleği seçiyorum fakat siyah ekrandan sonra tekrar Zorin OS açılıyor. Ne yapabilirim?

Hocam USB belleği dosya yöneticisi ile açtığında ne çıkıyor?

Ventoy ile USB hazırlayabilirsiniz. Arşivi çıkarıp klasöre sağ tıklayıp yönetici haklarıyla açın. Sonra Ventoy X86_64 yazanı açın.

Ventoy'u USB de aktif ettikten sonra ISO dosyasını USB'ye atın. Ama dikkat edin, aygıta sağ tıklayarak "güvenli şekilde çıkart" a basın. Yoksa yazma bitmeden çıkartma ihtimaliniz var.

Deneyeceğim. Daha önceden ventoy kullandım fakat linux olduğunu bilmiyordum.

Hocam USB belleği dosya yöneticisi ile açtığında ne çıkıyor?
Windows dosyaları.

Hocam dosya sistemi ne? Bir de BIOS menüsüne girip deneyin USB belleği ilk sıraya alın.
Öyle yapıyorum zaten. Şimdi Ventoy ile deneyeceğim.

Teşekkür ederim sonunda hallettim. Keşke Ventoy'un linux sürümü olduğunu daha önceden ögrenseydim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı