Zorin OS'te super tuşu ile başlat menüsü açılmıyor

TheCaspian

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Yeni kurduğum Zorin OS işletim sisteminde biraz yabancıyım. Sağ altta, başlat menüsünde “Zorin” yazan bölümü açmak istiyorum. Ancak, super tuşuna (Windows tuşuna) bastığımda, doğrudan başlat menüsü açılmak yerine “yazarak ara” gibi bir pencere açılıyor. Amacım, Windows'taki gibi super tuşuna bastığımda direkt başlat menüsünün açılması. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler!

Zorin OS'te birden fazla tema var. Windows düzeni olanı seçersen istediğin gibi olur. Yaşadığın şey bir hata değil, GNOME masaüstünün kendi yapısı bu.

Zorin Appearance'dan kullanabileceğim 4 tema vardı hangisini seçersem seçeyim Windows başlatı gibi açılmıyor yanlış yerden mi seçim yapıyorum acaba?

Zorin Appearance'dan kullanabileceğim 4 tema vardı hangisini seçersem seçeyim Windows başlatı gibi açılmıyor yanlış yerden mi seçim yapıyorum acaba?
Uzantılar uygulaması yoksa kur ve 'Ark Menu' adlı uzantıyı kur. Ayarlarında Windows benzeri seçenek bulunuyor.

Uzantılar uygulaması yoksa kur ve 'Ark menu' adlı uzantıyı kur. Ayarlarında Windows benzeri seçenek bulunuyor.

ChatGPT yardımıyla tarayıcıyı kullanmadan doğrudan terminal üzerinden Arc Menu'yu kurdum. Şu anda görev çubuğunda hem Zorin Menüsü hem de Arc Menu aynı anda görünüyor. Başlat tuşuna bastığımda Arc Menu açılıyor, ancak Zorin Menüsü'nü nasıl kaldıracağımı bilemedim. Acaba yanlışım terminal kullanmamak mıydı ? Ne yapmamı önerirsiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı