kaan w10 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 278 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #1 Zorin OS kullanıyorum ve yakında kursa gideceğim ama Python'u sitesinden indiriyorum tar.Gz olarak çıkıyor. Araştırdım ama pek anlayamadım. (Not: Mağazada Python yok) Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2022
Zorin OS kullanıyorum ve yakında kursa gideceğim ama Python'u sitesinden indiriyorum tar.Gz olarak çıkıyor. Araştırdım ama pek anlayamadım. (Not: Mağazada Python yok)
Çözüm Boranity 28 Mayıs 2022 kaan w10 dedi: Eki Görüntüle 1401932 Bunu aratıyorum Hayır (varsa da göremedim) Genişletmek için tıkla... Terminale python3 yazın.
kaan w10 dedi: Eki Görüntüle 1401932 Bunu aratıyorum Hayır (varsa da göremedim) Genişletmek için tıkla... Terminale python3 yazın.
KS KS kaan w10 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 278 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #11 Boranity dedi: Bir dosya çalıştıracaksan dosyanın dizine gidip python3 dosya.py onun harici Python kullanmayı bilmiyorsanız öğreniniz. Genişletmek için tıkla... Yani kodu nasıl yazabilirim? Normal Windows'taki gibi yani idle. Artı 0 Eksi
Boranity dedi: Bir dosya çalıştıracaksan dosyanın dizine gidip python3 dosya.py onun harici Python kullanmayı bilmiyorsanız öğreniniz. Genişletmek için tıkla... Yani kodu nasıl yazabilirim? Normal Windows'taki gibi yani idle.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 28 Mayıs 2022 #12 kaan w10 dedi: Yani kodu nasıl yazabilirim? Normal Windows'taki gibi yani idle. Genişletmek için tıkla... Bir idle indirmen gerek ne kullanıyorsan nasıl indireceği hakkında araştır. Artı 0 Eksi
kaan w10 dedi: Yani kodu nasıl yazabilirim? Normal Windows'taki gibi yani idle. Genişletmek için tıkla... Bir idle indirmen gerek ne kullanıyorsan nasıl indireceği hakkında araştır.
KS KS kaan w10 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 278 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #13 Boranity dedi: Bir idle indirmen gerek ne kullanıyorsan nasıl indireceği hakkında araştır. Genişletmek için tıkla... Hangi cevabını çözüm olarak işaretleyeyim? Artı 0 Eksi
Boranity dedi: Bir idle indirmen gerek ne kullanıyorsan nasıl indireceği hakkında araştır. Genişletmek için tıkla... Hangi cevabını çözüm olarak işaretleyeyim?
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 28 Mayıs 2022 #14 kaan w10 dedi: Hangi cevabını çözüm olarak işaretleyeyim? Genişletmek için tıkla... Boranity dedi: Terminale python3 yazın. Genişletmek için tıkla... Bunu işaretleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
kaan w10 dedi: Hangi cevabını çözüm olarak işaretleyeyim? Genişletmek için tıkla... Boranity dedi: Terminale python3 yazın. Genişletmek için tıkla... Bunu işaretleyebilirsiniz.