Xwozzy1
Picopat
Daha fazla
Herkese iyi akşamlar. Bu konuyu oluşturma sebebim 5-6 aydır zorla çalıştırılmam. Yaz tatilinin ortalarında kendi isteğimle evimizin önünde bulunan bir berbere çırak olarak işe başladım. Sabah 09.00 akşam 22.00 aralarında calisiyordum. Babam o zamanlar cezaevindeydi babam cezaevinden çıktığında okullar yeni açılmıştı bende çalışmaya devam etmek istemedim iş bana çok ağır geliyor sürekli oraya buraya gönderiliyordum. Okullar açılınca sabah 8 okul akşam 10'a kadar da berberde çalışıyordum bu bana çok zor geliyordu. Bende babamdan izin alarak bir ay işten çıktım ama beni zorla tekrardan işe sokmaya çalışıyorlardı ve öyle yaptılar. Şu an hala zorla çalıştırıyorum çalıştığım iş yerini işleten kişiden sürekli küfürler yiyorum müşteri varken bana arabasını yıkatıyor beni müşterilere falan kötülüyor tüm islerini bana yaptırıyor ve cok zorlanıyorum. Bu sene LGS'ye gireceğim. Notlarım ve maddi durumumuz çok iyi
Edit bu yazıyı yazarken kapının önünden dükkanı işleten kisi bana "o telefonu bir gün g@@@@ s@@@cagim. Adam kapının önüne arabasını çekmiş sende orada otur telefona bak." dedi.
Edit bu yazıyı yazarken kapının önünden dükkanı işleten kisi bana "o telefonu bir gün g@@@@ s@@@cagim. Adam kapının önüne arabasını çekmiş sende orada otur telefona bak." dedi.
Son düzenleyen: Moderatör: