Zorla imam hatipe gönderiliyorum

Hocam birincisi turizm lisesi diye bir lise mi vardı? İkincisi imam hatibe öyle kafasına göre nakil aldırmak aptallık gibi. Üçüncüsü imam hatiplerde sadece Arapça dersleri falan var. Öyle namaz kılmayana yazılıdan not kırmıyorlar. Dördüncüsü sınıf ortamına kaynaşamamak benim de çok yaşadığım bir şey maalesef. Asosyal olup sadece hocalarla iyi ilişki kurman lazım bu durumda. Ayrıca yazılılarda Arapça gibi dersleri yapamayacağın kesin.

Söylediğini kanıtlar nitelikte herhangi bir şey paylaşabilir misin?
Banada çok aptal bir olay gibi geldi.

Aynen. Hatta ben havaya bakıtm Allah'ı göremedim sonra ateist olma kararı aldım.

İmam hatiplerin bu kadar yüksek olmasını ben desteklemiyorum. 5 vakit namaz kılan birisiyim ve 2 saat din dersinin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Ülkede fen, sosyal bilimler lisesi sayısı çok az. Ayrıca meslek liselerine yapılan yatırımlar çok düşük. Bence imam hatiplerin çoğu fen lisesi veya sosyal bilimler lisesine çevrilip bu şekilde eğitim kalitesi yükseltilmeli. Ahır ettiler bazı okullarımızı maalesef. Yakında üniversiteyi de ahır ederler.

Hocam bir tek arapçada değil coğrafya fizik kimya biyoloji hepsi.

Hocam coğrafya FKB zorunlu dersler değil mi? Hangi lisede okuyorsunuz Allah aşkına? Turizm lisesi diye bir şey hiç duymadım.

Hocam meslek liselerinde bu tarz dersler verilmiyor mu? Ne görüyorsunuz o zaman sadece turizm mi?

Hocam benim okuduğum eski okul mtal di bölümü turizm di uzatmamak için öyle yazdım ve benim söylemeye çalıştığım turizmde coğrafyadır matemetiktir fiziktir yoktu hocam 1 ay geçti bunlar bayağı ilerledi ben ne yapacağım onu bilemiyorum.

Ya hocam ben Müslüman'lık demiyorum ben turizmde okuyordum hayallerim vardı tık tık tık bitti hepsi sınıfta herkes Arapça konuşuyor anlatabildimmi.

Hocam coğrafya FKB zorunlu dersler değil mi? Hangi lisede okuyorsunuz Allah aşkına? Turizm lisesi diye bir şey hiç duymadım.

Hocam meslek liselerinde bu tarz dersler verilmiyor mu? Ne görüyorsunuz o zaman sadece turizm mi?

Hocam sadece İngilizce ve turizm o okuldan çıkınca otellerde acentelerde işe giriyorsun matematiğe ihtiyacın coğrafya fiziğe ihtiyacın yok elektrik ya da makine bölümü gibi değil.

Hocam oradan düzgün çıkmazsınız geçmiş olsun.

Zorlukla sınanmak gerekiyor bazen cidden. Sana şimdi karşı çık yazsam ne yapabilirsin ki? Ama bu zorluklara rağmen bir şey başarırsan ailenin suratına çarpacak bir başarı hikayen olur.

Hocam başarmak isterimde imkanı yok 1 haftada 6-7 dersin 1 aylık konusu nasıl yapayım ayrıca okulda çöp.

Ne yapayım hocam koca foruma yalan söyleyecek halim yok. Okul isimleri eski okulum havva aslanoba mtal şimdiki lanet okul Fatih a.i.h.l

Kanka akşam baban gelince konuş eski lisene geri dönmeye çalış annenle hiç konuşma bu konu hakkında çok boş bir şey yapmış.

Bu arada dine yönelmeniz için anneniz böyle yaptıysa, imam hatip yanlış bir seçim. Çocuğu zorla cuma namazına götürmek ne demek ya.

Kendinizi istediğiniz yere atmaya çalışın hocam, pes etmeyin
Direteceğim hocam teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…