Ahmsef
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Dostlar merhaba ben 9.sınıfım turizm otelcilik lisesindeydim, geçen hafta annem benden habersiz beni imam hatipe nakil aldırmış önümüzdeki hafta sınavlar var ve ben ne Arapça biliyorum ne de diğer dersleri turizm lisesinde olduğum için İngilizce, turizm, edebiyat, insan hakları derslerini biliyorum ne yapabilirim babamla falan mı konuşsam bilemedim ya dostlar namaz kılmayı bile bilmiyorum. Dostlar bir de okul sınıf ahır gibi sınıfta 30 kişi var 22'si Suriyeli erkek tarafı ayrı kız tarafı ayrı asosyallik hat safhada.
Hocam birincisi turizm lisesi diye bir lise mi vardı? İkincisi imam hatibe öyle kafasına göre nakil aldırmak aptallık gibi. Üçüncüsü imam hatiplerde sadece Arapça dersleri falan var. Öyle namaz kılmayana yazılıdan not kırmıyorlar. Dördüncüsü sınıf ortamına kaynaşamamak benim de çok yaşadığım bir şey maalesef. Asosyal olup sadece hocalarla iyi ilişki kurman lazım bu durumda. Ayrıca yazılılarda Arapça gibi dersleri yapamayacağın kesin.
Banada çok aptal bir olay gibi geldi.Söylediğini kanıtlar nitelikte herhangi bir şey paylaşabilir misin?