Zorlu PSM YGA 2017 Zirvesi

İlk başta siz o profil fotoğrafınızı bir değiştiriniz. Ben ise YGA zirvesi hakkında boş zamanı geçirebileceğiniz bir aktivite olarak düşünüyorum. Sanırım Ali Koç da başkan vekili.
Bos zaman aktivitesi dediginiz etkinlige 50.000 kisiden 2.000 kisi seciliyor ve bunun daha asamalari var. Profilinde Theresa May olan herkes de sizden ozenip bunu yapmamistir. Haddinizi bilin. Kimseye emir vermek haddinize degildir.

WorldMath sen misin bu?:D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

:D

Baskan degil lider olabilmek onemli sayin Eric Sanchez. :p

5 milyondan biri degil "Onlar"dan biri olmak istiyorum.

Gerci gunumuzde herkesin baskan olabildigi gercegi de var ama liderlik bambaska bir sey.

Mesela guzel ulkemde istese herkes "Baskan" olabiliyor...

Bana birçok insan çıkışıyor bunu söylediğim için ama Theresa May gerçekten çok güzel bir kadın.

Zirve'de bu kadına benzer bir hocaya rastladın mı WM3rd? :D
Zirve'de rastlamadim ama neden elestirildigini cok iyi biliyorum.

Trump, May vs. bugunlerde dunyanin buyuk bir bolumunde "conservative" yani muhafazakar liderler yonetimde.

Grenfell Kulesi Yangini gibi olaylar da haliyle Theresa May'in ustune yikildi. Cunku bildigimiz uzere, hatta cok yakin ornekler de bulabiliriz :D , muhafazakar liderler genelde muteahhitlere yakin oynuyor. Rant dedigimiz sey oluyor. Lakin bu kavram ucuncu dunya ulkelerinde daha cok olurken Avrupa ulkelerinde nadir gorulen bir olay.

Sahsen Theresa May'in insaat sirketleriyle (!) iliskilerini cok iyi bilmedigimden bir sey diyemeyecegim. Ama sunu da eklemeden gecemeyecegim: Ingiltere'nin muhalifleri de firsati yakaladi mi yagmur gibi yagmasini, simsek gibi cakmasini cok iyi bilir. :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı