Zorunlu askerlik hava kuvvetlerinde nasıl yapılır?

effectt

Femtopat
Daha fazla  
Sorumuz başlıktaki gibidir arkadaşlar. Genelde herkes zorunlu askerlik görevlerini karada gerçekleştiriyor fakat bazılarımızda havacı olabiliyor.
Havacı olmak şans işimi yoksa farklı bir başvuru olayı mı var?

Sorumuz başlıktaki gibidir arkadaşlar. Genelde herkes zorunlu askerlik görevlerini karada gerçekleştiriyor fakat bazılarımızda havacı olabiliyor.
kanka çok büyük torpilin olması lazım. O kadar büyük torpilin olsa zaten askerlik yapmazdın. O yüzden boşa hayel kurma devlet neye uygun görürse.

Ben sivaslıyım,bildim bileli istanbulda doğup büyüdüm. Abim askerlik yapmadı,aklıma gelmezdi ki ; Şırnak huduta gideceğim. Uzun süre dağda izinsiz askerlik yaptım,ki 4.5 ay sadece gece görevinde bulundum. Oranın zifir karanlığı anlatılmaz yaşanır,bu yüzden bu tamamen şans. Alakam olmadığı yer ile alakam oldu.

şans işi fakat havanın da kötü yerleri var. diyarbakır veya batmana da gidebilirsin.

Hava bildiğim kadarıyla Kara'ya göre daha sert disiplin olarak.

İş yerindeki usta Ankara'da Havacı olarak askerliğini yapmış. Sürekli rütbeli görüyormuş 5 dakika bir selam veriyormuş.

İş yerinde başka bir usta vardı onun mesleği var diye. Askerde 1-2 yıl mesleğini yapmış (o zaman zorunluluk süresi 1-2 yılmış) Tamamen şans ve senle alakalı bir durum. Eğer öne çıkan bir mesleğin varsa muhtemelen sadece işini yaparsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı