Zorunlu trafik sigortası önerisi

BoynuzluKitsune

Decapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Ekran Kartı: RX 580 8GB

Ram: Corsair Vegance DDR4 2X8 16GB 3000 mhz, Anakart: Gigabayte A320m, MSİ MAG A650BN 80+ Bronze PSU, Sistem türü: 64 bit
En ucuz ve sorun yaratmayacak zorunlu trafik sigortası hangi sigorta şirketinin acaba? Biliyorsanız söylerseniz çok sevinirim.
Araç türü fark ediyorsa sigortada araç 2005 model Hyundai Getz 1.5 GLS model.

Son düzenleyen: Moderatör:
En ucuz ve sorun yaratmayacak zorunlu trafik sigortası hangi sigorta şirketinin acaba? Biliyorsanız söylerseniz çok sevinirim.
Araç türü fark ediyorsa sigortada araç 2005 model Hyundai Getz 1.5 GLS model.
Sigorta bana göre ağır bir kaza yaşamadığın sürece kazalarında sigortaya başvurma. Deldirdiğine deymiyor gerçekten.

Bana en uygun fiyatı Ray Sigorta çıkarmıştı, ona yaptırdım. Tanıdık bir sigortacınız varsa o birçok firmadan fiyat alıp size söyler.

Araç türü fark ediyorsa sigortada araç 2005 model Hyundai getz 1.5 gls model.

Sigorta şirketleri 120bin TL'ye kadar karşılıyor zaten çok dert etme. IMM de yaptır milyon TL tutabilecek hasarı karşılıyor. Ben en son 500TL ye yaptırmıştım.

Sigorta bana göre ağır bir kaza yaşamadığın sürece kazalarında sigortaya başvurma. Deldirdiğine deymiyor gerçekten.

Trafik sigortası zorunlu ister başvur ister başvurma.

Sigorta şirketleri 120bin TL'ye kadar karşılıyor zaten çok dert etme. IMM de yaptır milyon TL tutabilecek hasarı karşılıyor. Ben en son 500TL ye yaptırmıştım.

Dediğimden anlaşılır diye düşündüm, en iyi yerden yaptırsan da ağır kaza yapmadığın sürece deldirdiğine deymez, kendin yaptır daha iyi diyorum. Yani bu konuda kendine biraz güvenebiliyorsa uygun bir yerden yaptırsın demeye getirdim.

Dediğimden anlaşılır diye düşündüm, en iyi yerden yaptırsan da ağır kaza yapmadığın sürece deldirdiğine deymez, kendin yaptır daha iyi diyorum. Yani bu konuda kendine biraz güvenebiliyorsa uygun bir yerden yaptırsın demeye getirdim.
hocam bende en ucuzu nedir diye soruyordum zaten. bu konularda pek bilgim olmadığından.

Sigorta şirketleri 120bin TL'ye kadar karşılıyor zaten çok dert etme. Imm de yaptır milyon TL tutabilecek hasarı karşılıyor. Ben en son 500TL'ye yaptırmıştım.

Yok hocam zaten sadece zorunlu olan şeyleri yapmayı düşünüyorum. Bu ımm ayrı bir seçenek mi yoksa zorunlu trafik sigortası da yapınca yanında geliyor mu? Kusura bakmayın bu konuları cidden hiç bilmiyorum.

Bana en uygun fiyatı ray sigorta çıkarmıştı, ona yaptırdım. Tanıdık bir sigortacınız varsa o birçok firmadan fiyat alıp size söyler.

Araçtan araca fiyat farkı mı var sigortaların?

hocam bende en ucuzu nedir diye soruyordum zaten. bu konularda pek bilgim olmadığından.

Yok hocam zaten sadece zorunlu olan şeyleri yapmayı düşünüyorum. Bu ımm ayrı bir seçenek mi yoksa zorunlu trafik sigortası da yapınca yanında geliyor mu? Kusura bakmayın bu konuları cidden hiç bilmiyorum.

Araçtan araca fiyat farkı mı var sigortaların?
Vardır büyük ihtimal. Sürücü profili (yaş, hasar geçmişi, kaç yıllık şoför olduğu vs.) de etkiliyor.

Vardır büyük ihtimal. Sürücü profili (yaş, hasar geçmişi, kaç yıllık şoför olduğu vs.) de etkiliyor.
ilk yıl trafiğe çıkacak kişiye %0 indirim yapılıyor, sonra hasar olmadıkça bu %5,%20 ve ,%40 olarak her yıl uygulanıyor ve 5 yıl sigorta yaptıran hiç sigortadan kaza yapmadıysa %50 indirim oluyor. Sonra bu oran kaza olunca -%45, ikinci yıldaki kazada -%90, üçüncüde -%135 ve 4. de -%150 oluyor. Etkileyen tek olay bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı