Zotac 1050 Ti Mini, Dark Aura Kasaya Sığar Mı?

Skywater goksu

Kilopat
Katılım
15 Aralık 2015
Mesajlar
282
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kasa low profile ekran kartlarını destekliyor ama pek emin olamadım. Sığıp, sığmayacağını bilen bir kişi var mıdır aranızda?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa low profile ekran kartlarını destekliyor ama pek emin olamadım. Sığıp, sığmayacağını bilen bir kişi var mıdır aranızda?
Kardeşim ZOTAC GeForce® GTX 1050 Ti Low Profile | ZOTAC bu kart sığar. Piyasada mini adı altında satılan kartlar standart PCI slotu kullanıyor. Ama üzerinde özellikle "low profile" ibaresi olan kartların kutu içeriğinde yarım boy PCI braketi ve tam boy PCI braketi oluyor. Kasanın tipine göre braketleri takarak kullanıyorsun.
 
ZOTAC GeForce® GTX 1050 Ti Mini | ZOTAC
Bu kartı almayı düşünüyorum. Sığar mı?
Kardeşim Dark Aura kasanın kalınlığı orjinal sitesinde 99 mm olarak belirtilmiş. Ama senin sorduğun kartın eni 111.15mm olarak belirtilmiş ve standart slot kullanıldığı söylenmiş. Ben sığmayacağını söylüyorum ama sığar diyen arkadaşların neye göre sığar dediğini de çok merak ediyorum. Hayırlı forumlar.
edit: Sığmaz.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı