Zotac 1080 sisteme Güç kaynağı tavsiyesi

Eld

Hectopat
Yer
Kastamonu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba ikinci el sistem topladım ve bileşenlerim bu şekilde:
Zotac 1080 AMP 8 GB.
i7-7700
ASUS H110M-D
16 GB 2400MHz RAM.
1+1 = 2 TB HDD.
550W bu PSU yeterli midir?

Zotac 1080 AMP 8 GB.
i7-7700
ASUS H110M-D
16 GB 2400MHz RAM.
1+1 = 2 TB HDD.

Düzgün bir 450W bile yeterli, attığın PSU alınabilir duruyor ama aynı para almışken 650W tercih edilebilir H3 serisi kalitelidir ve hala hazır sistemlerde kullanılıyor.
Pek önermemekle birlikte yüzde 90 yüke kadar sorunsuz çalışabiliyor param cebimde kalsın diyorsan.

Son düzenleme:
Zotac 1080 AMP 8 GB.
i7-7700
ASUS H110M-D
16 GB 2400MHz RAM.
1+1 = 2 TB HDD.
Hocam HDD alma sebebiniz nedir konudan bağımsız? Çok yavaş çalışıyorlar çünkü imkan varsa SSD alın,psu olarak arkadaşın attığı model güzeldir.

Hocam HDD alma sebebiniz nedir konudan bağımsız? Çok yavaş çalışıyorlar çünkü imkan varsa SSD alın, PSU olarak arkadaşın attığı model güzeldir.

Hocam hazır bir sistemim vardı HDD'li işlemci ve ekran kartı ikinci el değiştirdim. PSU hazır sistemde gelen kalitesiz bir PSU'ydu o yüzden değiştirmek istiyorum. SSD alacağım.

Hocam HDD alma sebebiniz nedir konudan bağımsız? Çok yavaş çalışıyorlar çünkü imkan varsa SSD alın, PSU olarak arkadaşın attığı model güzeldir.

Ucuz çünkü 1TB HDD 70 TL'ye bulunabiliyor 2. elde SSD almaya çalıştığın zaman bu miktar 2K TL'ye kadar çıkıyor ama Windows için minimum 120GB bir SSD'nin zorunluluk olduğu gerçeğide var.

Konu dışı olacak ama aldığım işlemci ve ekran kartı darboğaz yaratmaz değil mi?

Attığınız linkteki 650W FSP'yi aldım teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı