ZOTAC 4060Ti 16GB Alınır mı?

Zotac güvenilir bir Nvidia üreticisidir alınır onda herhangi bir problem yok da 4060 Ti 16 gb fiyatını hak eden bir gpu değil bana göre. Ben olsam 7700 XT tercih ederdim o bütçede.

Tabi tercihiniz Nvidia ise o bütçede yegane alternatif 4060 Ti 16 gb .

O fiyata onu alacağınıza 4060 Ti'ı katlayıp köşeye kaldıran bunu tercih edin.

@847887 Evet bu arkadaş 7800XT'nin gücünü bilmiyor herhalde?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O çok sevdiğin teknolojiler bile bir şey yapamıyor. Her oyunda da o teknolojilerin olmadığını düşününce?

Son düzenleme:
O fiyata onu alacağınıza 4060 ı katlayıp köşeye kaldıran bunu tercih edin.
Bütçeye sığarsa tabii 7800 xt çok daha iyi katılıyorum 7700 xt demiştim bütçeye bakmadım 7800 XT denk geliyorsa düşünmeden alınır.

O fiyata onu alacağınıza 4060 Ti'ı katlayıp köşeye kaldıran bunu tercih edin.

@847887 Evet bu arkadaş 7800XT'nin gücünü bilmiyor herhalde?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O çok sevdiğin teknolojiler bile bir şey yapamıyor. Her oyunda da o teknolojilerin olmadığını düşününce?

Ben oyun performansına laf etmedim.Işın izleme için RTX tercih ediyorum.

Ben oyun performansına laf etmedim. Işın izleme için RTX tercih ediyorum.

O zaman benim önerime beğenmedim emojisi niye atıyorsun dostum? Amacın yok sebebin yok bir şeyin yok?

Ben oyun performansına laf etmedim. Işın izleme için RTX tercih ediyorum.

Işın izleme tamamen FPS'yi mahveden görüntüde gözle görülmeyecek veya dikkat edilmeyecek grafikleri geliştiren bir teknoloji.
7800XT'yi geçtim, 7700XT bile mahvediyor 4060 Tİ 16GB'yi.

100 kullanıcının 2-3 ü anca Ray Tracing baz alarak ekran kartı alır sırf RT için 16 gb 4060 ti o bütçeye alınmaz manası yok.

6700 xt alınır cepte para kalır, 6750-6800 XT alınır ama 4060 ve 4060 Ti 16 gb bu paralara alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı