jagermeister66
Picopat
Daha fazla
Sistemimde performans ve giriş cihazlarıyla ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum. Donanımım Zotac 5070 12 GB ekran kartı, AMD R5 7600X işlemci, 32 GB RAM, 1 TB SSD ve sıvı soğutma sistemi içeriyor. Oyunlarda, özellikle BF1, Detroit, The Last of Us 1 gibi yapımlarda ortalama FPS yüksek olmasına rağmen minimum FPS çok düşüyor; nadiren 27 15 8'e kadar iniyor bu durum özellikle oyunu yeni açtığımda veya haritaya girdikten bir süre sonra ortaya çıkıyor sonradan 50 60 olduğu oluyor fakat takılma hissi veriyor bu hareketleri Steam FPS izleyicisinden görüyorum bunun yanı sıra, kablosuz mouse ve klavyem ciddi takılmalar yapıyor: Mouse düz çizgi çekerken veya yavaş hareket ettirirken takılabiliyor, klavyede ise tuşlar bazen işlemiyor veya spamlama yapıyor. Sorunlar sürekli olmamakla birlikte, çözüm bulamadığım için ciddi şekilde zorlanıyorum ve uzman birinin desteğine var kafayı yemek üzereyim. Bu işte bilgisi olan birisi yardım ederse tavsiye verirse çok mutlu olurum (sürücüler güncel BIOS güncel ısınma yok MPO kapalı DP kullanıyorum kablo olarak) vatana da gonderdim BIOS'u falan updatelesinler diye ama gene çözemedim. Ekran kartı FurMark testinde 8X detaylandırmada 80 FPS ortalamamin 76 FPS yazıyor ne olur artık insan gibi birisi cevap versin.