Hocam ilk önce bu tozlardan kurtulun. İçini güzelce temizleyin. Sonra fotoğraf atın. Sebebi ise böyle bu kadar tozlu iken resmen hiçbir şey anlaşılmıyor. Hocam müsait bir zamanınızda atarsınız. Merak etmeyiniz. Bekleriz.
Kardeşim bu insanları anlamak zor.Ne troll'ünden bahsediyorsunuz.Adamın Psu'su patlamış işte yok rapor ediyorum bilmem ne adama yardımcı olcağınıza başka şeyler peşindesiniz.
Kardeşim bu insanları anlamak zor. Ne Troll'ünden bahsediyorsunuz. Adamın PSU'su patlamış işte yok rapor ediyorum bilmem ne adama yardımcı olcağınıza başka şeyler peşindesiniz.
Elimizde kesin bir bilgi yok konu sahibi arkadaş 40 dakikadır fotoğraf yüklemiyor yüklediği fotoğraflarda bir şey kanıtlar nitelikte değil. Troll olduğunu düşünmemiz normal değil mi sizce de?
Hocam yukarıda birkaç video içeren bir konu açılmıştı oradaki 2. ve 3. Videolar gibi alev ilki gibi duman aldı. Büyük ihtimalle PSU ile alakalı ama arada işlemci de gitmiş olabilir.
Hocam en kolayından kasanın arkasına geçip PSU'nun hava çıkışlarının olduğu delikli bölümden flaşla fotoğraf atın, içindekiler çok rahat gözükür ve herhangi bir şeyi sökmek zorunda kalmazsınız.
Kardeşim bu insanları anlamak zor.Ne troll'ünden bahsediyorsunuz.Adamın Psu'su patlamış işte yok rapor ediyorum bilmem ne adama yardımcı olcağınıza başka şeyler peşindesiniz.
Elimizde kesin bir bilgi yok konu sahibi arkadaş 40 dakikadır fotoğraf yüklemiyor yüklediği fotoğraflarda bir şey kanıtlar nitelikte değil. Troll olduğunu düşünmemiz normal değil mi sizce de?
Hocam en kolayından kasanın arkasına geçip PSU'nun hava çıkışlarının olduğu delikli bölümden flaşla fotoğraf atın, içindekiler çok rahat gözükür ve herhangi bir şeyi sökmek zorunda kalmazsınız.