Zotac Gaming GTX 1660 Ekran kartı yandı

Ayrıca fotoğraf yüklerken internetinin kötü olduğunu söylemesi de komik geldi bana. 400 KB .jpg uzantılı fotoğraf en kötü nette bile 1 dk'de yüklenir. Konunun troll olma ihtimali gözümde iyiden iyiye arttı.

Yahu kabloları sökmenize zaten gerek yok ki. Çıkarın PSU vidalarını, çekin kendinize, zaten çıkacak kasanın içinden. Bu kadar basit.
Hocam arkadan bir fotoğrafını atayım. Çünkü PSU'nun çıkabileceği bir alan yok alt tarafta. Attığım fotoğrafta arka kısmı komple çıkarırsam ekran kartına düşer
20210204_225347.jpg
diye düşünüyorum. En alttan da PSU çıkamıyor.

Hocam arkadan bir fotoğrafını atayım. Çünkü PSU'nun çıkabileceği bir alan yok alt tarafta. Attığım fotoğrafta arka kısmı komple çıkarırsam ekran kartına düşerEki Görüntüle 866258 diye düşünüyorum. En alttan da PSU çıkamıyor.

Hocam kasanın egzoz fanı çok güzelmiş fakat buradan anlayamayız.

Hocam arkadan bir fotoğrafını atayım. Çünkü PSU'nun çıkabileceği bir alan yok alt tarafta. Attığım fotoğrafta arka kısmı komple çıkarırsam ekran kartına düşerEki Görüntüle 866258 diye düşünüyorum. En alttan da PSU çıkamıyor.

Hocam o zaman ekran kartını sökün. Çok kolay sökülüyor zaten. Döndürün kasayı çekin hocam PSU'nun orayı. @Mehmet Yay.

Fazla komik oluyorsunuz hocam. Neyse bu konu hakkında daha fazla konuşmaya gerek yok. Neyin ne olduğu belli. Herkese iyi forumlar.

Hocam, şimdi kasanız yeni nesil. Kasanın iki kapağını da açıyorsunuz, ve bütün kabloları çıkardığınızdan emin olarak PSU'yu yandan çıkarıyorsunuz. Ardından bize fotoğraf atarak biz size söylüyoruz. Eğer sorun yok ise sizden anakartınızı çıkarmanızı isteriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı