Zotac GTX 1050 orta butceli sistem

-Intel i5 6400 Skylake
-Sapphire RX480 Nitro
-MSI B150M Bazooka 2133mhz
-Zalman Z3 Plus Midtower ATX
-Corsair 8GB 2133mhz
-WD 3.5" 1TB 7200Rpm 64MB cache
-Cooler Master RS-600B 80Plus 600W

En baştan kurdum gibi oldu ama... Olmuş mu böyle? Bir problemi yoksa son kararım bu olacak sanırım. Çok teşekkür ederim hepinize. İlgilendiğiniz için minnettarım.

Zotac markası sorunlu değildir ama garantiyi bilmem.
@Barış Tolon

3800 TL tuttu. (kur: 3.80)

-Intel i5 6400 Skylake (2.7 GHz- 3.3 GHz)
-Sapphire RX480 Nitro 8 GB 256Bit
-MSI B150M Bazooka 2133mhz ATX
-Aerocool V3X Advance Devil Red Edition 600W 80+ Bronze
-WD 3.5" 1TB 7200Rpm 64MB cache
-Kingston HyperX Fury 8 GB 2133mhz

Bugün sipariş ettim bu haliyle Çok sağolun tekrar tekrar.

EDIT:

Kasa çok dar fotoğraftan da anlayacağınız gibi. (Aerocool V3X Advance Devil Red Edition) Ekran kartını zor sığdırdık. Arkadaki fanın kablosunu yerine zor ulaştırdık. Sesi normal. Sessiz çalışıyor da diyebiliriz rahatsız edici sesi yok. HDMI kablosunu takarken sıkıntı yaşadık. Kasaya ekran kartının girişlerinin olduğu yerin hemen üstüne enine bir levha yapmışlar. Ekran kartının girişleri de yukarıya yani levhaya çok yakın olduğu için kabloyu takarken tam oturtamadık. Levhayı sadece 1 HDMI kablosu girebilecek şekilde penseyle büküp keserle kesmek zorunda kaldık. 20 dakikamızı aldı ve kasanın o kısmı kasayı taşırken insan sağlığı için tehlike arz ediyor. Yani bu ekran kartı ile bu kasa bir araya gelmemeli

Monitörüm 60Hz, max 720p olduğu için Call of Duty Infinity Warfare 1080p ayarlarda tam 60 FPS gösteriyor değişmeden, bulanık ve akıcı değil. 720p ayarlarda yine 60 FPS fakat görüntü düzeliyor + akıcı oynayabiliyorum. Alınacaklar listem klavye, mouse ve monitör ile birlikte büyüdü. Bu TVden çok bir şey beklemiyordum zaten ama yine de daha iyi olabilirdi. Başka oyun deneyemedim. 3D Benchmark falan da yapmayı bilmiyorum. Genel olarak memnunum. İçime sindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…