Zotac GTX 770 Sistem Toplama

Arkadaşlar fiyat konusunu çok abartmışsınız. Bir ekran kartına 1440 tl vermem yani veremem. Ayrıca uzun ömürlü kullanmak için Amd tercihim değildir.

@Burak1905, Ömürle alakası yoktur. Bu sadece Amd ekran kartları için geçerlidir. Eğer benim dediğim sistemi alırsanız ultra ayarlarda çok rahat oynarsınız. Ama gtx770 ile oynayamazsınız. Ayrıca benim sistemim 2600 tl. Bütçenize uygun.

Okuduğum çoğu yorumda ve çoğu tanıdığım intel ile daha uzun ömürlü kullanabileceğimi söylediler fakat intel amd'ye göre daha pahalı. Ben 5 senelik bilgisayarımda intel pentium kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir sorun çıkarmadı. Fakat tercih ettiğiniz sistemi araştıracağım. Ayrıca ram'leri değiştireceğim.

Arkadaşlar iyi bir lise kazanmam sayesinde yeni bir bilgisayar alma hakkı kazandım. Zaten uzun süredir araştırma yapıyordum fakat sizinde yorumlarınızı almak istedim.

Harddisk konusunda bir sıkıntım yok. Ayrıca 1 TB harddiskim olduğu için 500 GB benim için yeterlidir. Daha sonra 4 GB RAM daha alacağım. Şimdilik fiyatın çok olmaması için 4 GB tercih ettim.

Eki Görüntüle 17759
Hard diski ya 1 tb al ya hiç alma arada çok az bir miktar var.
Ram ucuz olsun diye cl11 seçmenin manası yok.
Ucuz olsun istiyorsan ekran kartını daha ucuz olmasına rağmen aynı performans gösteren R9 280 x ile değiştirmelisin.
Yine ucuz olsun diye 700 watt fakat bir sertifikası olmayan bir psu seçmişsin.
Bu sisteme 600 watt 80 plus psu yetecektir.

@OutLast, Uzun ömürlü olsun diyor. Amd ekran kartları çabuk bozulmaları ile ünlüdür. Ayrıca R9 280x gtx780 ile yarışabilecek bir kart değildir. R9 290 ile karşılaştırılabilir fakat uzun ömür devreye girince tek tercih Nvidia kalıyor. Ama işlemciler için amd kısa ömürlü intel daha dayanıklı diyemeyiz. @Burak1905, Hatta isterseniz bir konu açıp amd nin kısa ömürlü olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Alın bu sistemi, Allah razı olsun diyeceksin emin ol. ;)

Benimde fikrim bu yönde @TechBoy . Fakat güç kaynağını ve ramleri değiştirerek alacağım bu sistemi. Ayrıca technopat üzerinden sistem önerilerine de bir göz atacağım.

@OutLast, Uzun ömürlü olsun diyor. Amd ekran kartları çabuk bozulmaları ile ünlüdür. Ayrıca R9 280x gtx780 ile yarışabilecek bir kart değildir. R9 290 ile karşılaştırılabilir fakat uzun ömür devreye girince tek tercih Nvidia kalıyor. Ama işlemciler için amd kısa ömürlü intel daha dayanıklı diyemeyiz. @Burak1905, Hatta isterseniz bir konu açıp amd nin kısa ömürlü olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Alın bu sistemi, Allah razı olsun diyeceksin emin ol. ;)
Orada 780 değil, 770 yazıyor.
Dikkatli oku.

Baya bi hatan var diyosun yani :)

Peki biri bana cidden sağlam bir toplama yapabilir mi ? Fakat fiyat bu civarlarda olacak .
Bütçe ne kadar ? eldeki parçalar ne ? Monitör dahil mi ? Ne amaçla kullanılacak ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı