Hard diski ya 1 tb al ya hiç alma arada çok az bir miktar var.Arkadaşlar iyi bir lise kazanmam sayesinde yeni bir bilgisayar alma hakkı kazandım. Zaten uzun süredir araştırma yapıyordum fakat sizinde yorumlarınızı almak istedim.
Harddisk konusunda bir sıkıntım yok. Ayrıca 1 TB harddiskim olduğu için 500 GB benim için yeterlidir. Daha sonra 4 GB RAM daha alacağım. Şimdilik fiyatın çok olmaması için 4 GB tercih ettim.
Eki Görüntüle 17759
Orada 780 değil, 770 yazıyor.@OutLast, Uzun ömürlü olsun diyor. Amd ekran kartları çabuk bozulmaları ile ünlüdür. Ayrıca R9 280x gtx780 ile yarışabilecek bir kart değildir. R9 290 ile karşılaştırılabilir fakat uzun ömür devreye girince tek tercih Nvidia kalıyor. Ama işlemciler için amd kısa ömürlü intel daha dayanıklı diyemeyiz. @Burak1905, Hatta isterseniz bir konu açıp amd nin kısa ömürlü olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Alın bu sistemi, Allah razı olsun diyeceksin emin ol.![]()
Bütçe ne kadar ? eldeki parçalar ne ? Monitör dahil mi ? Ne amaçla kullanılacak ?Baya bi hatan var diyosun yani
Peki biri bana cidden sağlam bir toplama yapabilir mi ? Fakat fiyat bu civarlarda olacak .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.