Zotac GTX 970 Tabanlı Sistem Toplandı

Hocam tamda Watch Dogs testi yapar mısınız yazıcaktım. Video settings ve display settings menüsüne girip fotoğraf atabilir misiniz?

Merhaba hocam,

Güle güle kullanın öncelikle. Sistemi rica etsem Furmark ve Unigine Heaven Benchmark testlerinden geçirir misin?

Ayrıca aldığın Zalman Z5 kasanın ön panelini görebilir miyiz? (USB 2.0, kulaklık portu vs.)

Bu arada hayırlı olsun hocam. Bi yerden para bekliyorum gelse hemen alıcam ya da yurt dışından getirticem ama coil whine sorunu olur ve oyun kampanyasından yararlanamam diye getirtmek istemiyorum.

Hocam birde textures ayarlarının olduğu menüyü çeker misiniz zahmet olmazsa ? Bütün ayarları full'e çekip kaç fps aldığınızıda çekerseniz iyi olur bende alıcamda kartı en çok Watch Dogs' da tüm ayarlar full' de iken verdiği fps' i çok merak ediyorum. Zahmet olmazsa bütün ayarları full' e alıp kaç fps aldığınızı yazar mısınız ?

Hocam en son ayarlarda her şeyi full 30 ile 25 fps arasında vsync' de açık. Ama manyak bir görüntü var.

Yalnız işlemcinin 65 dercede stok fanla olması normal mi?

Elbette normal.

Şunu tekrar söyleyeyim hocam

Merhaba hocam,

Güle güle kullanın öncelikle. Sistemi rica etsem Furmark ve Unigine Heaven Benchmark testlerinden geçirir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…