Zotac Gtx 980 AMP! extreme edition sipariş verildi

Hayır fakat diğer markalara göre oranla daha fazla şikayet geliyor. Aldığınız kart sorunlu çıkacak diye bir şey yok. Arkadaşımda Zotac GTX 780 Amp! Modeli var ve zorunsuz kullanıyor. Bence biraz daha bekleyip Evga alabilirdiniz. ClassiFied olmasa bile ACX 2.0 modelini bekleyebilirdiniz. Kartınızı iyi günlerde kullanmanız dileği ile iyi sosyaller. :)

Valla burada herkes Zotac aleyhinde konuşuyor ama GTX295'ten beridir ben hep Zotac ürünlerini kullandım. Soğutma, performans ve sessizlik konusunda gerçekten işlerini çok iyi biliyorlar. Örnek vermek gerekirse GTX590 Asus ve Zotac ürünlerinde sessizlik konusunda Zotac daha başarılıydı. İkisini de kullandım ve gördüm. Bence 980 olarak MSI Gaming ve Zotac AMP tercih edilmeli.

Sanırım kart belirli bir ısıya ulaşana kadar boost devreye giriyor. Örneğin; kart 80 dereceye kadar boost ile çalışırken yani 1400 Mhz ile çalışmaktayken 80 derece ısıya ulaştığında boost kapanıyor ve kart kendi frekans hızında 1291 Mhz de çalışmaya başlıyor. Bu da kartın güvenliği ve sağlığı için.

Mantıklı(y) Bende normalde 1291 mhz olarak çalışıyordur yetişemediği yerde boost devreye girerek 1400 mhz'e çıkıyor diye düşünmüştüm. Yani kart kendi ihtiyaç duyduğunda kendi kendine bir overclock uyguluyordur diye düşündüm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı