Zaten 3-4 aya çok daha iyi bir kart alacağım. Eski kartlarımı sattığım için öyle aman aman bir para verip almıyorum zaten.Bence az daha para biriktir ve RX5700 XT veya RTX 2070 al indirimdeyken.
Zaten 3-4 aya çok daha iyi bir kart alacağım. Eski kartlarımı sattığım için öyle aman aman bir para verip almıyorum zaten.
Alınır ama daha ucuz olan modeller var.
![]()
Palit Ekran Kartı - GittiGidiyor
Ekran kartı fiyatları ve Nvidia & AMD gibi markaların ekran kartı modelleri GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı Palit ekran kartı ve ürünleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Şu konuyu da şuraya bırakayım;Inno3D GeForce GTX1660 SUPER Twin x2 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı | Game Garaj
Inno3D GeForce GTX1660 SUPER Twin x2 6GB 192Bit GDDR6, Nvidia tabanlı çift fanlı ekran kartı 12 ay'a varan taksit imkanıyla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Geçen seneki konu ve fiyat farkına bakın :/Zotac GTX 1660 Super 1600 ₺'ye alınır mı?
@batindusmez ben Zotac markasını duymadım diye kalitesiz mi dedim? Sadece bildiğim, güvendiğim bir marka varken aksiyona girip hiç denemediğim bir markanın ürününü almazdım dedim, ikisi çok farklı şeyler. Ayrıca cümlenin sonuna bakarsan tercih meselesi diyorum yani illede MSI gibi bir şey de...www.technopat.net
Hocam az dediğiniz 2000-2500 TL.Bence az daha para biriktir ve RX5700 XT veya RTX 2070 al indirimdeyken.
Kartı büyük ihtimalle kardeşime veririm. Çocuk R7 370'den kurtulsun3-4 aya adam gibi kart alacaksan şimdi elindekiyle idare etmen daha mantıklı. Elden satmaya kalksan zaten fiyatı çok düşecek. Satılmaya ihtimalide var.
Kartı büyük ihtimalle kardeşime veririm. Çocuk R7 370'den kurtulsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.