ZOTAC GTX770 GDDR5 4GB 256Bit nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden kimse 1060 TL'ye 4 GB GTX 770 alacağına bir 100 TL daha ekleyip R9 290 al demiyor ?

Adam 780 Ti ile 40 FPS'ye Watch Dogs'u ultra ayarlarda oynuyor. Benim ise sadece Textures high'da iken 35-40 fps. Oyun zaten optimizasyon özürlü.

Haklısın benim içinde sorun değil hep mediumda 30 fps almaya çalışırdım şimdi almışken kaliteli sorunsuz olsun istiyorum

Zotac berbat bir markadır. Gtx770 alacağına r9280x al. Hem aynı performansı alacaksın, hem de paran cebinde kalacak.
Gtx770 almak için bir sebep yok. Amd artık sık sık driver da çıkarıyor . Boşuna nvidia ya fazladan 100 küsür para verme. Artık ekran kartı alırken belleğe de bakacağız.
Wd mesela ultra ayarlarda 2 gb dan fazla kullandığını duydum. Yani bu kart 3 gb. Bir adım önde. Mantle desteği de var. Yavaş yavaş oturacak artık. 2-0 oldu. Bunun directx sürümü daha yeni. 3-0 oldu. Fiyatı da daha uygun. 4-0 oldu ve nvidia parçalandı.

Neden kimse 1060 TL'ye 4 GB GTX 770 alacağına bir 100 TL daha ekleyip R9 290 al demiyor ?
Çünkü nvidia alacağım

Yukarıdaki arkadasa cevap, AMD'nin driver konusunda çok yol Kat etmesi lazım. Ayrıca 280x alırsam toxic den başkasını almam ki zaten o da MSI 770den 50 lira daha pahali. Ayrıca directx sorun değil nvidia bu kartlara dx12 vereceğini açıkladı. AMD'nin tek cezbedici yönü 3gb olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mesa55 AMD'ye olan bu düşmanlık nereden geliyor ? R9 290 çoğu oyunda GTX 770'e 20-30 FPS fark atıyor, al sana kapı gibi kaynak: AnandTech | Bench - GPU14 AMD driver sorununu çoktan çözdü bile. Bir sürü beta sürücü yayınlıyor.

Mantle'nin daha oturması lazım hocam. Şuan çok problem. Thief'de mantle'yi açtığınız zaman çok komik bug hataları alıyorsunuz. The Witcher 3 vazgeçti mantlenin hataları yüzünden. Mass Effect4'de vaz geçti. Mirror's Edge'de nasıl kıvırtsam diye bakıyor. Mantle'nin en az 2 yılı var. Ayrıca Zotac artık eski Zotac değil. Stres teslerine bakıyorumda gayet güzel performanslar ve düşük sıcaklıklar veriyor. Bence bir şans daha vermek lazım Zotac'a.

R9 290 > Gtx 770. Evet, burada hem fikiriz. Ama GpuBoss nasıl Nvidia yanlısı bir siteyse Anandtech'de Amd yanlısı bir site hocam. Gtx 760 ile R9 270X'i kıyasladığınız zaman utanmasalar R9 270X daha iyi diyecekler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…