ZOTAC GTX770 GDDR5 4GB 256Bit nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
2400 2500 mb bile oluyor crysis 2 gb gtx770?

Kardeşim sen 3 gb vramli bir katta oynatırsan geniş geniş yayılır oyun. Eğer kafanda ciddi soru işaretleri oluşursa TW'den bilgisyarıma bağlanıp izleyebiliriz. Ben oynarım sen izlersin. :)
Oğulcan'ın önerdiği R9 280X'ede yönelebilirsin. Fakat bazı oyunların bazı özelliklerinden faydalanamayabilirsin. Crysis 3 Nvidia destekli bir oyun. Gerçi bir oyuna bakarak satın alınmaz ekrankartı.

Bu adam 4 gb vramli Gtx 770 ile 30 fps'de oynatıyor oyunu. Ben 2 gb vram'li ekrankartı ile 45 fps'de oynatıyorum. Bu işte bir terslik var. :)

Şöyle bir şey var, direk GTX770 veya Nvidia yönelmeyin.

Performans olarak gidersek;
R9 280X = GTX770 diyebiliriz fakat birinin VRam'i 3GB iken, birinin VRam'i 2GB.

Fiyat olarak gidersek;
Powercolor R9 280X Turboduo = 769TL
MSI GTX770 Twin Frozr = 898TL.
AMD almak istemiyorum yani güvenmiyorum driver desteğine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver desteği var, her zaman var. Nvidia sürekli güncelleme çıkartıyorsa, AMD'de çıkartıyor artık. AMD'yi sürücü konusunda ezmeyin derim artık. Beta sürücüler boşuna çıkartılmıyor.

Amd alabilirsin kardeşim. Driver desteği sorunu artık geçmişte kaldı gibi birşey. Alıpta pişman olan insanların sayısı çok az. Ama ben Gtx 770 almandan yanayım. İstediğin zaman bana mesaj atabilirsin. Aklına takılan bir oyun olursa TW ile bilgisayarıma baglanıp izleyebilirsin.

Kardeşim sen 3 gb vramli bir katta oynatırsan geniş geniş yayılır oyun. Eğer kafanda ciddi soru işaretleri oluşursa TW'den bilgisyarıma bağlanıp izleyebiliriz. Ben oynarım sen izlersin. :)
Oğulcan'ın önerdiği R9 280X'ede yönelebilirsin. Fakat bazı oyunların bazı özelliklerinden faydalanamayabilirsin. Crysis 3 Nvidia destekli bir oyun. Gerçi bir oyuna bakarak satın alınmaz ekrankartı.

Bu adam 4 gb vramli Gtx 770 ile 30 fps'de oynatıyor oyunu. Ben 2 gb vram'li ekrankartı ile 45 fps'de oynatıyorum. Bu işte bir terslik var. :)

Videodaki gtx770 2gb yalnız.

Driver desteği var, her zaman var. Nvidia sürekli güncelleme çıkartıyorsa, AMD'de çıkartıyor artık. AMD'yi sürücü konusunda ezmeyin derim artık. Beta sürücüler boşuna çıkartılmıyor.
Yalnız hep beta sürücüler full sürüm daha iyi değil mi?

Hayır, sadece beta sürücüler değil. Olacak hataları düzeltip, normal sürücüleri de yayınlıyor. Beta sürümündeki yazılımsal hataları düzeltip, yayınlıyorlar.

Hocam. 2 gb olsa vram'in 2400 mb'ye çıkması imkansız. Orada bir yanlışlık var. Adam ismini yanlış yazmış olabilir. 2 gb vram'li bir ekrankartı 2400 mb vram kullanamaz.

Nerede görsem 40 fps civarı alıyor gtx 770. Bence senin AA a yarın düşük o yüzden 50 fps alıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı