ZOTAC GTX770 GDDR5 4GB 256Bit nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Savior45, post: 493463, member: 13289"]Kardeş o iki kart seni pişman etmez. Seçim sana kalmış.[/QUOTE]
Aslında konu bu değil 2gb MSI ile 4gb zotac. ZOTAC nasıl markadır sorun çıkartır mi kart özel soğutmalı.

Herşeyim full kardeşim. Hemde herşeyim. Bende 40-50 fps arası alıyorum. Düz ve ayrıntının olmadığı yerde 60 fps'ye çıkıyor. Bana video çektireceksin kardeşim. :)
AA ayarı hangisinde tmm full de farklı AA ayarları var seninki hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, sadece beta sürücüler değil. Olacak hataları düzeltip, normal sürücüleri de yayınlıyor. Beta sürümündeki yazılımsal hataları düzeltip, yayınlıyorlar.
AMD mi kullanıyorsun?

Crysis'i ultrada rahat oynarsın kardeş gördüğüm her yerde 40-45 fps alıyor demişsin.Videolarda fps düşer sen onlara takılma önemli olan akıcı oynanması yoksa fps 100 olsa ne 40 olsa ne? :)

Kardeşim. Hiç üşenmedim senin için video çektim. :) Ayarlarda gözüküyor. Gtx 770 2 gb'nin Crysis 3'ü ne kadar akıcı oynadığını görmeni istedim. Videoyu update ediyorum.
Bekliyorum shadow play ile mi çektin?

Crysis'i ultrada rahat oynarsın kardeş gördüğüm her yerde 40-45 fps alıyor demişsin.Videolarda fps düşer sen onlara takılma önemli olan akıcı oynanması yoksa fps 100 olsa ne 40 olsa ne? :)
Uzun süre kart almayacağım için o önemli çünkü şimdi 100 açan 4 yıl sonra 40 açabilir :D

Kardeş 4 yıl ultrada yeni oyunları götürecek kartlar çok zor bence hele yüksek grafikli yeni oyunları oynuyorsan.Benim fikrim bu Akıcı olmadıktan sonra 100fps ne işe yarar. Ultra ile high ayarlar benim için pek önemli değil anladın sanırım neyse ben fikrimi belirttim sadece. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı