Zotac Gtx770 veya ASUS R9 280X ?

Burak benim bilmediklerimi Recep abi söledi.Ben bilgi fakiriyim :) Recep abi cevap verirse ona göre al Ben daha acemiyim hemen fikrime göre davranma

Powercolor 280x kullanıyorum gayet memnunum. dedikleri gibi biraz daha enerji çekiyor ,ama tomb raider ,battlefield vb. oyunlarda ultrada hiç kasmadan oynuyorum. işlemci i5 4440 8gb ram.

Tamam Sapphire R9 280x Dual-x alacağım. Peki bu kart nasıldır?

Kardeşim kafan karışmasın öncelikle 2-3 aydır Sapphire R9 280 kullanıcısıyım oyunlar ULTRA'da çatır çutur ama yazın bu soğutma yönünden endişelerim var özellikle Antalya'da oturduğum için sıcaklıkta zorlanır gibi bir şüphem var ama Sapphire performansı seni memnun edecektir. ekran kartı çok sessiz çalışıyor bunuda ekliyim.

Kardeşim kafan karışmasın öncelikle 2-3 aydır Sapphire R9 280 kullanıcısıyım oyunlar ULTRA'da çatır çutur ama yazın bu soğutma yönünden endişelerim var özellikle Antalya'da oturduğum için sıcaklıkta zorlanır gibi bir şüphem var ama Sapphire performansı seni memnun edecektir. ekran kartı çok sessiz çalışıyor bunuda ekliyim.
Kırklarelinde oturuyorum buraları pek sıcak olmuyor 25-30 derece olur genelde pek sıkıntı yaratmayacağını umuyorum iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı