ZOTAC güvenilir mi?

@Tuna Yücer gerçekten efsane olan kart oydu:) Özellikle ortadan fanlı olan modelini bulmak biraz zor olmuştu:) GTX 590 modeli o kadar heyecan uyandırmamıştı bende. Biraz imkanlarım vardı diyelim:) İzmir'de yaşıyordum o zaman imkanlar Vatan ve Tekmar'dı sadece ama getirtme imkanlarımı kullandım. Tabi bu tarz harcamalar olunca evdekilerden azar yemeden olmuyordu:)
 
Fan verimliliği açısından ortadan fanlı olan modelin daha verimli olduğunu okumuştum bende. Birde iki kartın tipine bakınca ortadan fanlı daha bir oturaklı geldi gözüme:) Bulması ne lanet birşeydi onu:) Dual PCB ve Single PCB modelleri karşılaştırmalarında performans farkını çok görememiştim ama ısı ve gürültü farkı biraz açıktı ikisi arasında. Zaten bu ortadan fanlı tasarım bu modelle başladı diye biliyorum ama adını unuttum. Dolar zaten öyle bir arttı ki bu zamanda millet Aliexpress'e giremez oldu:)
 
Hepinize Teşekkür ederim zaten hiçbir zaman Zotac markasını ön yargıyla bakmamışdım birazcık araştırdığımda Zotac 3-4 sene önce batmak üzerinde imiş sapphire de onun yan markası diye biliyorum zotac batmak üzere :D imiş battığı için gelen ürünleri pek de umrunda olmamış battığı için yani bir dönemler ürünlerinin arkasında durmamış o yüzden eskilerden beri Zotac'ı kötülerler aslında birazcık araştırma yapmak gayet faydalı vede zaten Zotac ile MSİ arasında pek bir fark yok 2 side aynı. Hepinize Yeniden teşekkür ederim :D Bu arada araştırdığıma göre Zotac 1050 ve Ti ibaresi olan kartların diyer kartlara nazaran cekirdek hızları dağa yüksek.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı