Zotac marka RTX 2060 alınır mı?

Zotac alınmaz ama MSI ve ASUS alınır.

Marka seviciliği cep yakmaktan başka bir şeye dönüşmediği zamanlara çok tanık oluyoruz. Sırf marka diye uçuk ücretler ödenmesine lüzum yok. Zaten araştırılarak öneriler veriliyor. Profilde yaşınızın 15 olduğu yazıyor eğer doğru ise Zotac markasını bilmemeniz normal.

Marka seviciliği cep yakmaktan başka bir şeye dönüşmediği zamanlara çok tanık oluyoruz. Sırf marka diye uçuk ücretler ödenmesine lüzum yok. Zaten araştırılarak öneriler veriliyor. Profilde yaşınızın 15 olduğu yazıyor eğer doğru ise Zotac markasını bilmemeniz normal.

Yaşa niye bağladın onu anlamadım Zotac markasını bilmek için +18 sınırı falan mı var?

Yaşa niye bağladın onu anlamadım Zotac markasını bilmek için +18 sınırı falan mı var?

+18 sınırı olduğundan değil, eski dönemlerden Zotac firmasına aşinayız ancak şu an piyasada daha çok bulunan MSI, ASUS gibi markaların Gaming X Trio modelleri insanlara hoş geldiği için bu şekilde bir yanılgıya düşebiliyoruz. Yaş'la bir alakası yok kardeşim :)

Yük altında sıcak çalışıyor ve biraz sesli diye biliyorum, bunları sorun etmiyorsanız alınabilir.
Sıcaklık ne gibi problemlere yol açar? Eğer ciddi bir probleme sebep vermiyor ise sorun etmem. Ses konusunda ise isterse traktör sesi çıkarsın. Hayatımda ilk defa düzgün bir PC sahibi olacağım zaten o ses beni rahatsız etmez.

Sıcaklık ne gibi problemlere yol açar? Eğer ciddi bir probleme sebep vermiyor ise sorun etmem. Ses konusunda ise isterse traktör sesi çıkarsın. Hayatımda ilk defa düzgün bir PC sahibi olacağım zaten o ses beni rahatsız etmez.
Yüksek sıcaklık kartın frekans düşürmesine yol açabiliyor bu durumda da FPS düşüşleri yaşayabilirsiniz fakat hava akışı iyi sağlanan bir kasa ile bu sorunu aşabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı