Türkiye'de bilinmeyip, dış ülkelerde bilinen birçok kaliteli marka vardır. Gönül rahatlığı ile önerebilirsiniz. (Sorunlu modeller hariç)Zotac bilinen bir marka olmadığı için söyledim.
Zotac, Zalman, Cougar, ASRocK, Galax, Palit, Inno3D gibi...
Türkiye'de bilinmeyip, dış ülkelerde bilinen birçok kaliteli marka vardır. Gönül rahatlığı ile önerebilirsiniz. (Sorunlu modeller hariç)Zotac bilinen bir marka olmadığı için söyledim.
Zotac alınmaz ama MSI ve ASUS alınır.
Zotac bilinen bir marka olmadığı için söyledim.
Bilindik bir marka değil, fikirlere saygı duyalım.
Marka seviciliği cep yakmaktan başka bir şeye dönüşmediği zamanlara çok tanık oluyoruz. Sırf marka diye uçuk ücretler ödenmesine lüzum yok. Zaten araştırılarak öneriler veriliyor. Profilde yaşınızın 15 olduğu yazıyor eğer doğru ise Zotac markasını bilmemeniz normal.
Yaşa niye bağladın onu anlamadım Zotac markasını bilmek için +18 sınırı falan mı var?
Sıcaklık ne gibi problemlere yol açar? Eğer ciddi bir probleme sebep vermiyor ise sorun etmem. Ses konusunda ise isterse traktör sesi çıkarsın. Hayatımda ilk defa düzgün bir PC sahibi olacağım zaten o ses beni rahatsız etmez.Yük altında sıcak çalışıyor ve biraz sesli diye biliyorum, bunları sorun etmiyorsanız alınabilir.
Yüksek sıcaklık kartın frekans düşürmesine yol açabiliyor bu durumda da FPS düşüşleri yaşayabilirsiniz fakat hava akışı iyi sağlanan bir kasa ile bu sorunu aşabilirsiniz.Sıcaklık ne gibi problemlere yol açar? Eğer ciddi bir probleme sebep vermiyor ise sorun etmem. Ses konusunda ise isterse traktör sesi çıkarsın. Hayatımda ilk defa düzgün bir PC sahibi olacağım zaten o ses beni rahatsız etmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.