Zotac nasıl bir marka?

Zotac iyidir hoştur ama Palit, EVGA ve ejderha logosu candır :D,
@Maudit
Hocam iyi fakat çoğu yabancı ve türkçe forumda ısı sorunu ve performans ve Driver probleminden şikayet ediyorlar çoğunlukla. Bilemiyorum iyi mi kötü mü o yüzden.
 
Son düzenleme:
O markanın bir çok modeli var siz hangisinden bahsediyorsunuz? Son nesil kartlarda genel olarak iyi ama eski kartlarda nadirde olsa ısınma sorunu, patlama sorunu gibi şeylerle karşılaşanlar vardı.
 
Zotac iyidir aslında. Sadece bizim ülkemizde pek isim yapamamış bir markadır. Daha çok asya pazarında , Çin, Taiwan , Srilanka , Japonya , Kore gibi ülkelerde yoğun şekilde kullanılıyor. Bizde daha çok Asus , MSI , Gigabyte ürünleri tercih ediliyor.
 
Son düzenleme:
Hall of Fame isimli bir serisi var ve güzel ürünler içeriyor. Dolar çıkmadan önce almak istediğim sistemde ekran kartı olarak EX OC 1050Ti düşünüyordum. Nasip olmadı. Bence de bizim ülkemizde ün yapamamış bir marka sadece.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı