Zotac RTX 2060 vs Sapphire Pulse RX 5600 XT

Hangisi daha iyidir? FPS bakımından 5600 XT düşünüyorum.

Etrafımda ve Vatan'daki görevlilerle onca konuşmalarıma dayanarak. Ki en son sistem toplarken Vatan'da çalışan bir başka tanıdıgımın da dedigi gibi sakın sakın AMD kart alma işlemcisi on numara kart yönünden berbat. Drive sorunları ve ısınma yüzünden çogu kişi iade ediyor sorun yaşamayan kesim de çok az dedi hepsi de. 2060 al geç.

Kartın kendisinde değil, driver desteğinde bir sorun vardı. Ama şimdi o sorun büyük oranda çözüldü, ki ben de 5700XT kullanıcısı olarak hiçbir sorun yaşamadım.
RX 5700 kullanıyordum. Bütün sürücülerle güç kaynağım iyi olmasına rağmen yeşil ekran, mavi ekran ve Wattman gibi sorunlar yaşadım. Ve AMD hâlâ sorunu çözmek yerine 6000 serisine driver çıkarıyor.

Etramında ve Vatan'daki görevlilerle onca konuşmalarıma dayanaraktan ki en son sistem toplarken Vatan'da çalışan bir başka tanıdıgımında dedigi gibi sakın sakın AMD kart alma işlemcisi on numara kart yönünden berbat Drive sorunları ve ısınma yüzünden çogu kişi iade ediyor sorun yaşamayan kesim de çok az dedi hepside 2060 al geç.

Isınma mı? Güldürme ya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı