Zotac RTX 2060 vs Sapphire Pulse RX 5600 XT

Valla hocam dlss 5600xt 7 8 fps demişlerde kimse aradaki ince ayrıntıyı dememiş dlss o aradaki 7 8 fpsyi 3 katlar onun için 2060 suan amazonda indirim var 3700 yanlış hatırlamıyorsam 2060superde var
DLSS açmak için RTX gerekiyor. Ne yazık ki RTX 2060'ta. RTX serisi olmasına rağmen RT'de çok iyi değil.
Yanlış bilgilendirme rtx açmadan dlss açılabiliyor. Bu dediğin şey sadece metro exodusa özgü bir durum

RX 5700 kullanıyordum. Bütün sürücülerle güç kaynağım iyi olmasına rağmen yeşil ekran, mavi ekran ve WattMan gibi sorunlar yaşadım. Ve AMD hâlâ sorunu çözmek yerine 6000 serisine driver çıkarıyor.

Haklısınız gerektiği kadar önem vermediler eski kartların sürücülerine. Bunun yerine direk yeni kartlar çıkarıp üstünü kapamaya çalıştılar. Eskiden AMD HD serisine getirdiği driver güncellemeleriyle kartlarımızı güçlendirirken şimdi böyle bir yol izlemesi bence de üzücü. Ama yine de 5000 serisi kartların alınamayacak kadar problemli olduğunu düşünmüyorum.

Açıkçası AMD'yi ne kadar sevsem de ekran kartı olaylarında hala NVIDIA kadar iyi yaptığını düşünmüyorum. Gerek yazılım/driver gerek ise sorunlar için. Bizim evde RX580 ile 1650'li iki PC var. (Biliyorum RX580 eski ama bu sorun çıkarmadığı gerçeğini değiştirmez, ama yeni AMD ile karşılaştrımam da doğru olmaz) 1650'li PC'de oyunlar için sorun yaşamazken 580'de sık sık yaşıyorum. Ama ben ikisinden de memnunum çünkü ben RX580'i çok uyguna almıştım(f/p canavarı). Ama yeni kasa alırsam NVIDIA ile devam ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı