Zotac RTX 3060 7700 TL'ye alınır mı?

ASUS Dual 3060 alma imkanınız varsa onu alın ama bütçeniz yoksada msi 2060 da günümüz oyunları için iyidir.

3060 daha iyi hocam 2060'dan, Zotac 3060 alması daha iyi olur. Kasası iyi hava alıyorsa sorun olacağını düşünümüyorum.

Sıcaklık değerleri olarak iyidir hocam çünkü özellikle ekran kartında bence soğutma ve markaya dikkat etmek gerekir. Msi da çok güzel bir marka. Ama dediğim gibi imkânınız varsa Asus dual 3060 alabilirsiniz.
hocam asus bütçenin bayağ bi ilerisinde kalıyor zor

Sıcaklık değerleri olarak iyidir hocam çünkü özellikle ekran kartında bence soğutma ve markaya dikkat etmek gerekir. Msi da çok güzel bir marka. Ama dediğim gibi imkânınız varsa Asus dual 3060 alabilirsiniz.

Karışmayayım diyorum ama artık dayanamıyorum. Her bilmediğiniz işe burnunuzu sokmayın, insanları yanlış yönlendirmeyin. MSI Mech ve Ventus serisi tenekeden ibarettir. O Zotac daha kalitelidir. RTX 3060 yerine RTX 2060 önermek cahillikten başka bir şey değildir.

arkadaşların dediği gibi işlemciniz yetiyorsa 6700 almanız daha mantıklı dediğiniz sorunların çoğu artık yok oyun için kullanacaksanız hem 6700 ısınmayan bir kart hemde 3060 dan çok güçlü
işlemciniz nedir

Karışmayayım diyorum ama artık dayanamıyorum. Her bilmediğiniz işe burnunuzu sokmayın, insanları yanlış yönlendirmeyin. MSI Mech ve Ventus serisi tenekeden ibarettir. O Zotac daha kalitelidir. RTX 3060 yerine RTX 2060 önermek cahillikten başka bir şey değildir.
alıyorum hocam ozaman sorun çıkarmaz inşallah ılerde yorumlar korkuttu bıraz

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı