Hocam 10400f ile çok sorun olur mu?Ben kullanıyorum ve memnunum, bence alınır. Fiyatı da bana iyi geldi açıkçası.
Sanmıyorum darboğaz olacaksa da en fazla %1-5 arasında olur ve bu da çok önemli değil. Youtube üzerinden 10400f + rtx 3060 şeklinde testlere bakabilirsiniz.Hocam 10400f ile çok sorun olur mu?
Tamam hocam çok teşekkürler.Sanmıyorum darboğaz olacaksa da en fazla %1-5 arasında olur ve bu da çok önemli değil. Youtube üzerinden 10400f + rtx 3060 şeklinde testlere bakabilirsiniz.
Hocam aldım iyi yapmışımdır umarım.Sanmıyorum darboğaz olacaksa da en fazla %1-5 arasında olur ve bu da çok önemli değil. Youtube üzerinden 10400f + rtx 3060 şeklinde testlere bakabilirsiniz.
Bence memnun kalacaksınızdır, güle güle kullanın.Tamam hocam çok teşekkürler.
Hocam aldım iyi yapmışımdır umarım.
Hocam ikinci eller baya düşmüş. Sıfıra bu kadar vermek zarara uğratır mı?Bence memnun kalacaksınızdır, güle güle kullanın.
İkinci eller bence güvenli değil, çoğu madencilikte kullanılmış oluyorHocam ikinci eller baya düşmüş. Sıfıra bu kadar vermek zarara uğratır mı?
Tamam hocam hayırlısı olsun diyelim o zaman ilgin için teşekkürlerİkinci eller bence güvenli değil, çoğu madencilikte kullanılmış oluyor.
Rica ederimTamam hocam hayırlısı olsun diyelim o zaman ilgin için teşekkürler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.