Zotac RTX 3070 alınır mı?

• Konuyu başlatan SquaT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 1.766
Mining'in kartın performansına herhangi bir etkisi yoktur. İlla içiniz rahat etsin istiyorsanız miningsiz bir tane alın.

Sadece danışmak istedim o yüzden peki acaba neden 61 derece görüyordu içi açılmamış etiketi var 10 dakikalık 1080p test seyirde bir bozukluk yok ama 61 derecelerdeydi ortam soğukluğundan olabilir mi acaba uzay montaj gibi bir nevi denemek için takmıştı kart kasanın dışındadaydı sanırım direk karttan bağlantı yapmıştı.

Şöyle yani bunun 70 gibi dereceler çıkması gerekmezmi.

Sadece danışmak istedim o yüzden peki acaba neden 61 derece görüyordu içi açılmamış etiketi var 10 dakikalık 1080p test seyirde bir bozukluk yok ama 61 derecelerdeydi ortam soğukluğundan olabilir mi acaba uzay montaj gibi bir nevi denemek için takmıştı kart kasanın dışındadaydı sanırım direk karttan bağlantı yapmıştı.

Şöyle yani bunun 70 gibi dereceler çıkması gerekmezmi.
Ortam soğukluğu anca bir yere kadar düşürür, o modelin soğutması iyidir. Her kart illa sıcak çalışacak diye bir kural yok.

Linkini atabilir misin?

Videonunmu eğer ilandan bahsediyorsanız hesap boş bir nevi açıklama yok özelden yazdım video attı bir de bana şunu söyledi 5 tane bu karttan olduğunu 4'ünü sattığını 1 tanesinin kaldığını söyledi ve doğru sanırım 1 kişi 5 yıldız ile almıştı aynı marka ürünü.

Videonunmu eğer ilandan bahsediyorsanız hesap boş bir nevi açıklama yok özelden yazdım video attı bir de bana şunu söyledi 5 tane bu karttan olduğunu 4'ünü sattığını 1 tanesinin kaldığını söyledi ve doğru sanırım 1 kişi 5 yıldız ile almıştı aynı marka ürünü.
Modeli ney peki?

Pekii, çok teşekkür ederim sizin ekran kartınız acaba sıfır mı 2. el mi (ise mining çıkmasımı) veya RX 6700 XT deneyimledinizmi acaba.
Şu anki kartım 2. el bir 2060 (miningsiz), daha önce kendim deneyimlemedim 6700XT'yi ama kullanan insanları tanıdım. Güzel karttır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı