Zotac RTX 3070 alınır mı?

• Konuyu başlatan SquaT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 1.765
Sıfır olarak alınabilecek kart değil. RTX 40xx serisine bakabilirsiniz.

Hocam ben sana temiz 6750 xt linki attım yine kafan mı karıştı ben anlamadım valla. Sahibinden den mining yapılmayan onlarca ilan var pimpirikli bir haliniz var sanırım :D

3070 alınır sorun değil.

Temiz oyuncu sisteminden çıkma kart bulursun bence boş ver o kartı.

E bulamıyorum ki kral.

Sıfır olarak alınabilecek kart değil. RTX 40xx serisine bakabilirsiniz.

Sıfır değil zaten kral 40 seriside düzgün bir şey en az 13 14'ten başlıyor 2.el

Hocam ben sana temiz 6750 XT linki attım yine kafan mı karıştı ben anlamadım vallahi. Sahibindenden mining yapılmayan onlarca ilan var pimpirikli bir haliniz var sanırım :D

3070 alınır sorun değil.

Kral 6750XT Param Güvende kabul etmiyor güzel ilan bulda alalım yani zaten bütün kartlar mining bana yapılmayan RX 6700 XT bulmanız mümkün mü acaba 3070 de güzel ama 2 fan modeli ısınma sorunu yaşanıyor.

Valla bilmiyorum sahibinden gibi sitelere bakarsın ikinci el 6700 xt. Param güvende şart mı onu anlamadım ben param güvende olmadan almıştım

Vallahi bilmiyorum sahibinden gibi sitelere bakarsın ikinci el 6700 XT. Param Güvende şart mı onu anlamadım ben Param Güvende olmadan almıştım.

Yani aynı şehir olmadığından dolayı zaten sahibindenr bakıyorum 4 gündür en temiz kart bile mining adam söylemezki.

Adamlara nasıl güvenebilirimki.

Vallahi bilmiyorum sahibinden gibi sitelere bakarsın ikinci el 6700 XT. Param Güvende şart mı onu anlamadım ben Param Güvende olmadan almıştım.

Hocam orada mısınız bir soru soracağım.

Son düzenleme:

Bir ekran kartına yazmıştım ama o da mining yapılmış kısa bir süre.

Bütün şansızlıklar beni buluyor sanırım piyasada temiz kart yok.

Satan kişiye güveniyorum yalnız birçok referansı var aldığı kişi 4 ay kullanıldığını söylemiş sizce alınır mı?

Bir ekran kartına yazmıştım ama o da mining yapılmış kısa bir süre.

Bütün şansızlıklar beni buluyor sanırım piyasada temiz kart yok.

Satan kişiye güveniyorum yalnız birçok referansı var aldığı kişi 4 ay kullanıldığını söylemiş sizce alınır mı?

Şu yönden güveniyorum çok önceden beri tanıyorum kişiyi referansları mevcut zaten.

Minin kart falan alınmaz gerek yok o riske girmeye. Param güvende hariç temiz kart bulursun ben buldum basit bir araştırma ile zaten param güvende şart değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı