Zotac RTX 5070 12 GB Twin Edge coil whine var

jagermeister66

Picopat
Daha fazla  
İyi günler herkese bundan 1 hafta önce bir sistem topladım. Vatan'dan Zotac RTX 5070 Twin Edge 12 GB bulunuyor. Bu sistemde dün coil whine sorunu fark ettim çok çok fazla değil ama hatta duyulmuyor bile fakat kulağımı yaklaştırınca ekran kartına elektrik sesini duyabiliyorum. Biliyorum zararlı değil donanıma ama gene de insanın içinde bir kurt oluyor. Zamanla geçer mi yoksa artar mı? Bu konuda vatanla iletişimde bulunan var mı aranızda?

mü aynı senaryo ben
kral götürdüm istersen gönderelim dediler fakat içini açarlar büyük ihtimalle dediler bende istemedim mantıklı gelmedi dedim onlarda hak verdiler zaten aynısını dediler bende zaten alışınca gidiyor ha seni çok rahatsız ediyorsa gönderebilirsin ama mantıksız herkes aynısını diyor bu arada GTA 5 online sende kaç fps ve hangi kartı aldın ? bende online gereksiz düştü offlinede 144 sabitliyorum oyun motoru 150 üstünde sorun yaratıyor onlinede 90fpsye kadar düşüyor

Reis seninkinin aynisi var bendede fakat gta online oynamıyorum ama onun dışında sorun görmedim ve o ses benide çok rahatsız etmiyor ama ne bileyim yeni alınca bi korkmuştum

Reis seninkinin aynisi var bendede fakat gta online oynamıyorum ama onun dışında sorun görmedim ve o ses benide çok rahatsız etmiyor ama ne bileyim yeni alınca bi korkmuştum
Güçlü ekran kartlarında normal kral sıkıntı yapma 5 yıl garantin var bir şey olursa bana arkandayım dedi adamlar sıkıntı etme sesi de çok sallama

Kral bende ses arttı senin herhangi bir instagram vb varsa dinletebilme şansın var mı sesli mesaj falan atıp

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı