Zotac RTX3060 vs ASUS Dual RX6600

fisfis

Decapat
Daha fazla  
Geçenlerde ASUS Dual RX6600 ekran kartımı Zotac RTX3060 ekran kartı ile değiştirdim. Doğru bir şey mi yaptım emin değilim. Düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim. İşlemcim Ryzen 5 5500.

Aldığım yerde en ucuzu bu vardı o yüzden bunu aldım.

Hangi ekran kartıyla kastı hocam Fortnite'da normalde Minecraft'da donmaması lazım.

Bende 3060 var.

RX6600 kuzenimde var bana dediği tek şey ETS 2 oynarken bile coil whine sesi yapıyor satıp RTX alacağım" yani hocam RX6600'ü iade etmekle iyisini yapmışsınız. Kulağınızı büyük bir cızırtı sesinden kurtarmışsınız. Bir de AMD sürücüsü özürlüsü. biri hatalı olsa diğeri hatalı geliyor.

Coil Whine sorunu AMD kartlara özel bir sorun değil. NVIDIA kartlar da bu sorunu çıkartabilir. Tamamen şans meselesi. İlla AMD diye Coil Whine olacak diye bir durum yok. Arkadaşınızın şansı yaver gitmemiş.

Coil whine sorunu AMD kartlara özel bir sorun değil. NVIDIA kartlar da bu sorunu çıkartabilir. Tamamen şans meselesi. İlla AMD diye coil whine olacak diye bir durum yok. Arkadaşınızın şansı yaver gitmemiş.

Hayır AMD'nin harcadığı güç sebebiyle coil whine oluşuyor. Ekran kartı çok büyük enerji istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…