Gidip PNY'de alabilir sıkıntı yok ben orada zotaca 35 vercegine buna ver dedim parayı bende zaten 4070 Ti'ya da 7900XT alacagım 4070 Ti dede Gainward'ı gözüme kestirdim kimseyi yukari cekmiyoruz Hepsiburada resmi saticisi vatandan da daha güvenli ona bakarsak
Gainward'ı yalnız cok arastirdim sitede çok öneren görmedim Gainward yerine PNY attiginiz ya da bu daha alınası yorumlara göre
Gidip PNY'de alabilir sıkıntı yok ben orada zotaca 35 vercegine buna ver dedim parayı bende zaten 4070 Ti'ya da 7900XT alacagım 4070 Ti dede Gainward'ı gözüme kestirdim kimseyi yukari cekmiyoruz Hepsiburada resmi saticisi vatandan da daha güvenli ona bakarsak
Gainward'ı yalnız cok arastirdim sitede çok öneren görmedim Gainward yerine PNY attiginiz ya da bu daha alınası yorumlara göre
Hepsine göre Hepsiburada ve Amazon ama resmi satici kendisiyse satan da gönderende o daha güvenilir Hepsiburada'da 14 Amazon'da 1 ay kosulsuz iade hakkin var
Sinerji'de ve vatan da böyle bir hak yok bunları hesap ederek al Hepsiburada ve Amazon o firmalardan daha guvenilir
Amazon gayet güvenilir bir firma. Bir sorun olursa sizinle iletişime geçerler, neden bu bütçeye 4070 Ti istiyorsunuz ki? 900 1000TL arttırıp 4080 alınabilir.
Gainward GeForce RTX 4070 Phoenix https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/202643268_-geforce-rtx-4070-phoenix-gainward.html Belçika'dan alacağım. Daha iyi bir 4070 modeli varsa söyler misiniz? Ben bunu düşündüm. Bildiğim kadarıyla Gainward yurtdışında çok yaygın bir ekran kartı...
forum.donanimarsivi.com
Hayir iyi bir kartsa bende gider 24 bine gainward alirim niye 2 derece daha soguk olcak diye 30 bin vereyim bir karta
@losxy0 bütün mesajlardan anladığım benim pimpirikliğim olduğu aşikar belli oluyor yıllardır vatandan alış veriş yapmam ve fazla para vermem anlamsızmış sinerjide karar kıldım alacağim inşallah marka pny fiyatıda gayet uygun
Gainward GeForce RTX 4070 Phoenix https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/202643268_-geforce-rtx-4070-phoenix-gainward.html Belçika'dan alacağım. Daha iyi bir 4070 modeli varsa söyler misiniz? Ben bunu düşündüm. Bildiğim kadarıyla Gainward yurtdışında çok yaygın bir ekran kartı...
forum.donanimarsivi.com
Hayir iyi bir kartsa bende gider 24 bine Gainward alirim niye 2 derece daha soguk olacak diye 30 bin vereyim bir karta
Markayı bilmeyenlar yazmış. Sizde bilmediğiniz için katılmışsınız onlara. İlk sıradaki konuda zaten modele değil, markaya göre kıyaslayan bile var. Mesajlara atılan Dislike'lar belli ediyor saçmalık seviyelerini.
Hey, Planning to buy a new rig with a GTX 1070 Ti. First I chose the ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1070 Ti, but then an offer came with better price tag (like -30% cost in my country): Gainward GeForce® GTX 1070 Ti(not the Phoenix edition). Now I'm wondering, is the ASUS worth the price...
forums.tomshardware.com
Yurt dışında bilinen bir marka. Marka algısı MSI, ASUS'tan ibaret olan kişilerin cirit attığı platformlardan veri elde etmeye çalışmanız saçma başta.