Zotac vs MSI RTX 4070 Ti

Bütçe
35585tl
@losxy0 bütün mesajlardan anladığım benim pimpirikliğim olduğu aşikar belli oluyor yıllardır vatandan alışveriş yapmam ve fazla para vermem anlamsızmış Sinerji'de karar kıldım alacağim inşallah marka PNY fiyatı da gayet uygun

Direk altunizade stokta var magazadan bireysel alabilirsin ya da siparisi internetten verip magazadan teslimi secebilirsin en azindan 14 gun iade surecin olur

Markayı bilmeyenlar yazmış. Sizde bilmediğiniz için katılmışsınız onlara. İlk sıradaki konuda zaten modele değil, markaya göre kıyaslayan bile var. Mesajlara atılan Dislike'lar belli ediyor saçmalık seviyelerini.

Yurt dışında bilinen bir marka. Marka algısı MSI, ASUS'tan ibaret olan kişilerin cirit attığı platformlardan veri elde etmeye çalışmanız saçma başta.

Veri elde etmiyoruz hocam hep 1070 2070 Super 3070 MSI Ventus kullandım disariya göre Ventus en kotu seri ama hiçbir kartımdada 70 dereceyi gecmemistir. Gainward bildigim bir marka degil etrafa bakmayıpta nereye bakacağız zaten alacağım zaman yine konu olusturacağım kullananlarin yorum yapması icin

Veri elde etmiyoruz hocam hep 1070 2070 Super 3070 MSI Ventus kullandım disariya göre Ventus en kotu seri ama hiçbir kartımdada 70 dereceyi gecmemistir. Gainward bildigim bir marka degil etrafa bakmayıpta nereye bakacağız zaten alacağım zaman yine konu olusturacağım kullananlarin yorum yapması icin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam gibi veri sunan bilirkişilerce yapılan testlere tabii ki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam gibi veri sunan bilirkişilerce yapılan testlere tabii ki.

Burada yine Gainward yok ben en basinda dedigim gibi Galax var galaxada hiç kotu yorum gormedim

@erme PNY ondan daha iyi bir marka değil mi?

Marka olarak bakılmaz. Model bazında Phoenix daha iyi ama 4080 olduğu için PNY de tercih edilebilir.

Burada yine Gainward yok ben en basinda dedigim gibi Galax var galaxada hiç kotu yorum gormedim
Nereye bakacağınıza bir örnek. Sanki Gainward bulunduran karşılaştırma, test videsu yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı