Zowie EC2 nasıl tutulmalı?

MustafaŞimşek

Hectopat
Daha fazla  
Zowie ec 2 aldım mouse nasıl tutacağım yardımcı olur musunuz? Saçma ama mouse nasıl tutacağım bilemiyorum Valorant oynuyorum claw grip dedikleri nasıl oluyor kendi Zowie EC2 kullanan arkadaş resim atarsan sevinirim internetten resim atmayın yapamıyorum siz kendi elinizi çekip atar mısınız?
Size fotoğrafları da atayım elim büyük mü sizce fareye göre?

Dosya Ekleri

• photo5947516002940074075.jpg
    photo5947516002940074075.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 98
  • photo5947516002940074074.jpg
    photo5947516002940074074.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 93
Cn0xxoiW8AAHXKC.jpg

İnternetten atmayın demişsiniz ama atmamın sebebi şudur:
1-) siz hangi tutuşta rahat iseniz öyle tutun.
2-)e-sporcular şöyle tutuyor diye öyle tutmak zorunda değilsiniz.
3-) bence palm, claw şeklinde tutabilirsiniz, hangisi rahat geliyorsa.

Merhaba Mustafa,

Her insanın el boyutu, parmak boyutu, avuç içi boyutu birbirinden farklı olduğundan ve alışkın olduğu tutuş şekli de farklılık gösterdiğinden dolayı aslında ideal olan tutuş şeklinize göre mouse boyutu ve kasa tipi seçmek.

Lakin anladığımız kadarı ile sizin oturmuş bir tutuş şekliniz yok, bu noktada da elinizdeki mouse'a göre bir tutuş belirlemeye çalışıyorsunuz.

Tutuş ergonomisi eğer elinizin boyutu uygunsa, kullandıkça oturan bir durumdur. Bu nedenle eğer tutuşa alışacak zamanınız varsa, farklı tutuş şekillerini deneyerek en rahat ettiğiniz tutuş şekli ile mouse kullanmanız. Zamanla daha da alıştığınızda problem kalmayacaktır.

EC2 modelinde bizim önerdiğimiz claw ve palm grip. Yani pençe ve avuçiçi tutuş.

Ürün sayfamızda biraz aşağı doğru inerseniz görsel olarak da tasviri mevcut.

Tutuşa alışmak için pratik haritalarında botlara karşı oynayarak ya da aim geliştiren uygulamalar kullanarak tutuş şeklinizi daha stabil hale getirebilirsiniz.

Umarız yardımcı olabilmişizdir.

Sağlıklı günler dileriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı