Zowie S1 mi, S2 mi?

• Konuyu başlatan Zarby
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.383
@Zarby Palm iseniz Ergonomik fare öneririm. En mantıklı seçim:

@Zarby Palm iseniz Ergonomik fare öneririm. En mantıklı seçim:

aslında palm claw karisik kullanıyorum titretince aimi claw palm claw ortası yani

@Zarby yani hocam garip bir tutuşunuz var. Ne önermeliyim bilemedim.

Beyaz olana RGB fotoğrafı koymuşlar ama bu mouse'ta RGB yok. Bu XM1R en iyi kablolu mouse'tur.

@Zarby yani hocam garip bir tutuşunuz var. Ne önermeliyim bilemedim.

Beyaz olana RGB fotoğrafı koymuşlar ama bu mouse'ta RGB yok. Bu XM1R en iyi kablolu mouse'tur.
hocam xm1 modelini alabilirim aralarındaki fark nedir?

@Zarby Xm1 modelinde 3389 sensör ve Omron 20 Milyon var switch olarak. Xm1r modelinde ise kablo biraz daha iyileştirildi, 3389 yerine 3370 sensör koyuldu ve en önemli olarak switchlerini Kailh Gm 8.0 yaptılar. Xm1r her türlü xm1'den mantıklı.

@Zarby Xm1 modelinde 3389 sensör ve Omron 20 Milyon var switch olarak. Xm1r modelinde ise kablo biraz daha iyileştirildi, 3389 yerine 3370 sensör koyuldu ve en önemli olarak switchlerini Kailh Gm 8.0 yaptılar. Xm1r her türlü xm1'den mantıklı.
claw mi ikiside yani aynimi
benim elim biraz küçüktür de zowie s1 e uygun benim elim endgame gear xm1r ye yeter mi? elimin boyu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı