bilmiyorum ec serisi simetrik mi büyük geldi banaPalm grip icin EC serisi daha uygun degil mi?
aslında palm claw karisik kullanıyorum titretince aimi claw palm claw ortası yani@Zarby Palm iseniz Ergonomik fare öneririm. En mantıklı seçim:
![]()
Xtrfy M4 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xtrfy M4 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xtrfy M4 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam xm1 modelini alabilirim aralarındaki fark nedir?@Zarby yani hocam garip bir tutuşunuz var. Ne önermeliyim bilemedim.
![]()
Endgame Gear XM1R Dark Frost Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Endgame Gear XM1R Dark Frost Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Endgame Gear XM1R Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Endgame Gear XM1R Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Beyaz olana RGB fotoğrafı koymuşlar ama bu mouse'ta RGB yok. Bu XM1R en iyi kablolu mouse'tur.
claw mi ikiside yani aynimi@Zarby Xm1 modelinde 3389 sensör ve Omron 20 Milyon var switch olarak. Xm1r modelinde ise kablo biraz daha iyileştirildi, 3389 yerine 3370 sensör koyuldu ve en önemli olarak switchlerini Kailh Gm 8.0 yaptılar. Xm1r her türlü xm1'den mantıklı.
benim elim biraz küçüktür de zowie s1 e uygun benim elim endgame gear xm1r ye yeter mi? elimin boyu@Zarby Xm1 modelinde 3389 sensör ve Omron 20 Milyon var switch olarak. Xm1r modelinde ise kablo biraz daha iyileştirildi, 3389 yerine 3370 sensör koyuldu ve en önemli olarak switchlerini Kailh Gm 8.0 yaptılar. Xm1r her türlü xm1'den mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.