Zowie ZA13-B vs Razer Viper mini

jamie17

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, kafamı gerçekten karıştıran iki mouse var başlıkta. Cooler Master MM710 kullanıcısıyım ve delikli mouse olayı beni pek sarmadı.
MM710 53 gram bir mouse ZA13-B ise 75 gram ağır gelmesinden korkuyorum biraz ama zannetmiyorum. Razer Viper mini ise deliksiz değil ve 60 gram. Bunda tereddütüm yok, ağırlık konusunda nasıl olsa 7 gram. Zowie bir mouse kullanmayı hep istedim o yüzden hevesliyim de o yüzden durumlar karışık. Artık yardım istiyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, kafamı gerçekten karıştıran iki mouse var başlıkta. Cooler Master MM710 kullanıcısıyım ve delikli mouse olayı beni pek sarmadı.
MM710 53 gram bir mouse ZA13-B ise 75 gram ağır gelmesinden korkuyorum biraz ama zannetmiyorum. Razer Viper mini ise deliksiz değil ve 60 gram. Bunda tereddütüm yok, ağırlık konusunda nasıl olsa 7 gram. Zowie bir mouse kullanmayı hep istedim o yüzden hevesliyim de o yüzden durumlar karışık. Artık yardım istiyorum :)
Abartılacak bir ağırlık değil 75 gram gayet alışılabilir bir ağırlık olacaktır.
ZA13-B ile Viper Mini'nin fiyat klasmanları aynı değil ama anlaşılan Zowie marka mouse alacak bütçeniz var.
Zowie için hevesliyseniz tercih edebilirsiniz üzmez.
Mouse'a çok fazla bütçe ayıramam diyorsanız Viper Mini tercihiniz olmalı.

Abartılacak bir ağırlık değil 75 gram gayet alışılabilir bir ağırlık olacaktır.
ZA13-B ile Viper Mini'nin fiyat klasmanları aynı değil ama anlaşılan Zowie marka mouse alacak bütçeniz var.
Zowie için hevesliyseniz tercih edebilirsiniz üzmez.
Mouse'a çok fazla bütçe ayıramam diyorsanız Viper Mini tercihiniz olmalı.

Teşekkürler durumu değerlendireceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı