Zowie ZA13-C nasıldır?

Kötü değil ama palm için daha iyi fareler var. Kullanılır mı? Kullanılır.

Hocam sizi çok yordum biliyorum fakat bir noktada takıldım kaldım, beni aydınlatırsanız sevinirim. Görselini koyduğum 2 mouseden soldaki HyperX Pulse fire haste ve inanılmaz kötü duruyor elimde. Sağdaki ise tam olarak istediğim şekilde. Tam olarak avucumu dolduruyor yastık gibi. Yani ben palm mı kullanmış oluyorum? Ve son olarak bu söylediğimi baz alarak sizce Zowie'nin EC serisi mi yoksa ZA serisi mi iyi gider? Zowie önermiyorsunuz farkındayım fakat monitörüm de Zowie. Bu yüzden bu marka alma düşüncesindeyim.

Dosya Ekleri

• IMG_20231205_001831_521.jpg
    IMG_20231205_001831_521.jpg
    133,8 KB · Görüntüleme: 36
@Kiss0fdeath Hocam Haste'de rahat edemeyip M100'de rahat etmen gerçekten garip :D Üstelik o küçücük fare nasıl avucunu doldurdu onu hiç anlamadım.

Hocam avuç içimi dolduruyor bu küçük mouse. Fakat hasteyi tuttuğumda avuç içim boşta kalıyor. Destekleyecek bir yükselti lazım yani. Bu M100'ün kıç kısmı şişik olduğu için rahat ettim. Bana da böyle bir şey lazım. Sizce ec serisi mi yoksa za serisi mi uygun olur bana? Ec serisi palm için za serisi claw için diyorlar fakat za serisinin kıç kısmı daha şişik duruyor. Kafam karıştı bir el atın rica ediyorum :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı