2 277726 Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 16 26 Temmuz 2022 #1 Alacritty'de ayarlayarak çalıştırmayı başardım ama böyle bir çözüm yapınca nano da kullanılamıyorlar. Zsh'da bindkey gibi vs. internetten eklemeye falan çalışsam da çalıştıramadım. Bash'de sorunsuz çalışıyorlar. Çözüm .zshrc şu satırları eklemek: Kod:Panoya kopyala bindkey '^[[H' beginning-of-line bindkey '^[[F' end-of-line Eğer sizde çalışmaz ise de: terminal cat yazıp enter yapın ve sonrasında home tuşuna basıp sizin tuşunuzun kodunu öğrenip benimkiyle değiştirin. Son düzenleme: 27 Temmuz 2022
Alacritty'de ayarlayarak çalıştırmayı başardım ama böyle bir çözüm yapınca nano da kullanılamıyorlar. Zsh'da bindkey gibi vs. internetten eklemeye falan çalışsam da çalıştıramadım. Bash'de sorunsuz çalışıyorlar. Çözüm .zshrc şu satırları eklemek: Kod:Panoya kopyala bindkey '^[[H' beginning-of-line bindkey '^[[F' end-of-line Eğer sizde çalışmaz ise de: terminal cat yazıp enter yapın ve sonrasında home tuşuna basıp sizin tuşunuzun kodunu öğrenip benimkiyle değiştirin.