Yanlış yere yazıyorsunuz muhtemelen. En son satırın altındaki bir satıra yazmanız lazım. Bir de neofetch paketinin yüklü olması lazım.
if [[ -r "${XDG_CACHE_HOME:-$HOME/.cache}/p10k-instant-prompt-${(%):-%n}.zsh" ]]; then
source "${XDG_CACHE_HOME:-$HOME/.cache}/p10k-instant-prompt-${(%):-%n}.zsh"
fi
neofetch komutunu en baştaki satıra ekledim. Sonuç şöyle oldu.neofetch
if [[ -r "${XDG_CACHE_HOME:-$HOME/.cache}/p10k-instant-prompt-${(%):-%n}.zsh" ]]; then
fi
Kabuk olarak zsh kullanıyorum. Zshrc dosyasını düzenleyip açılışta başlamasını istediğim komutu yazınca powerlevel10k kullandığım için hata alıyorum. Başka yolu var mı?
Hangi komutu çalıştırmaya çalışıyorsunuz hocam?
Neofetch.
Yanlış yere yazıyorsunuz muhtemelen. En son satırın altındaki bir satıra yazmanız lazım. Bir de neofetch paketinin yüklü olması lazım.
fi
neofetch komutunu en baştaki satıra ekledim. Sonuç şöyle oldu.neofetch
fi
Pakette yüklü ve en sona yazıyorum. Hatayı da şu anda vermiyor ama çalışmıyorda ilginç bir şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.