İnceleme ZTE H3600 V9 kullanım deneyimi

Merhaba,

Bu modem ile ilgili soru soranlar olmuş. Ben de deneyimlerimi paylaşmak istedim. Kullandığım tarife ile başlayayım: Superonline 1.000 Mbps paketini kullanmaktayım. Modemden genel olarak memnunum. 2 sene boyunca 100 Mbps olarak kullandım ve bu süreç boyunca internet hız testlerinde her zaman 100 Mbps üzerinde sonuçlar aldım.

Anlaşma bittikten sonra 1.000 Mbps'lik pakete geçiş yaptım. Modem değişimi yapılmadı, yalnızca yanına TV+ kutusu verdiler. Hız testi sonuçlarım ise şöyle:

• iPhone 14 Pro Max telefonumda 592 Mbps download ve 68 Mbps upload verdi.
  • ASUS TUF FX-505du bilgisayarımda 15m CAT6 urgen kablolu test ile 774 Mbps download ve 43 Mbps upload verdi.

Müşteri hizmetlerini arayıp 1.000 Mbps tarife için daha iyi bir modem olup olmadığını öğrenip ona göre değişimini talep edeceğim.

Umarım modemi araştıranlar için yararlı bir paylaşım olmuştur.

Dosya Ekleri

• IMG_4969.png
    IMG_4969.png
    47,2 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG_4970.jpeg
    IMG_4970.jpeg
    92,7 KB · Görüntüleme: 137
Üründe bir şey yok Wi-Fi 5-6 artışından başka zaten. Firmalar ürünlerin özelliklerini kısıyorlar.

Asıl sorun Superonline nın kendisi. Sansür engelleme vs ne varsa hepsi var.
Speedtestte uçuyor kaçıyor yersen. :)
Bazı kullanıcılar ben memnunum oyunlarda Ping yok paket kaybı yok diyebilirler ama çoğunluk şikayetçi.

Bu Superonline sansürün test aşamalarını uygulayan bir nevi pilot uygulama servis sağlayıcı.
Bir yere sansür atılacaksa veya atılması düşünülüyorsa ilk bunlar uyguluyorlar.
Hatta uyguladıkları sansürden kimi zaman BTKnın bile haberi olmuyor. Kafalarına göre sansür uyguluyorlar.
İşin üzücü tarafı bu şirketleri şikayet edip somut sonuç alabileceğiniz bir makamın olmaması BTK bir halta yaramıyor.

Bakınız:

Son düzenleme:
Üründe bir şey yok Wi-Fi 5-6 artışından başka zaten. Firmalar ürünlerin özelliklerini kısıyorlar.

Bazı kullanıcılar ben memnunum oyunlarda Ping yok paket kaybı yok diyebilirler ama çoğunluk şikayetçi.

Bu Superonline sansürün test aşamalarını uygulayan bir nevi pilot uygulama servis sağlayıcı.
Hatta uyguladıkları sansürden kimi zaman BTKnın bile haberi olmuyor. Kafalarına göre sansür uyguluyorlar.
İşin üzücü tarafı bu şirketleri şikayet edip somut sonuç alabileceğiniz bir makamın olmaması BTK bir halta yaramıyor.

Bakınız:

Band daraltması ve kısıtlamalar hakkında daha önce de duymuştum. Speedtest sonuçlarında yüksek hızlar görünse de, normal kullanımlarda bu hızlara ulaşılamadığına dair birçok haber var. Çok şükür ki, en azından bu durumu bana yansıtmadılar.

Kullanmaya başladıktan 1 ay sonra hızda artış sağlandı. 100GB dosyaları çok kısa sürede indiriyorum. Epic Games’de 13 saniyede 1GB dosya indirmektedir.

Dosya Ekleri

• IMG_5451.jpeg
    IMG_5451.jpeg
    216,1 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_5453.jpeg
    IMG_5453.jpeg
    82,2 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:

Bakınız:

Goodbyedpi mi daha güçlü sen mi güçlüsün ey Sansüronline??

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı