Zula 1080P'de GT 730 ile 45 50 FPS değerleri normal mi?

• Konuyu başlatan ECM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.695
Arkadaşlar, sistemim GT 730 G3258 ve de 4 GB RAM. Bu sistemle Zula da 1080p de 45 50 FPS alıyorum. Gemi ve çukur haritalarında sizce bu değer normal mi?

Düşük ya da orta ayarlarda normal ben Intel HD Graphics ilemin ayarlarda 30 FPS oynuyordum eski sistemde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videodaki arkadaş 60 FPS civarı falan alıyor ben ise aynı sistemle 45 50 falan alıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
şu videodaki arkadaş 60 FPS civarı falan alıyor ben ise aynı sistemle 45 50 falan alıyorum.

Ben mi körüm yoksa R7 240 mı var orada R7 240 zaten daha iyi bir kart üstüne bu tarz rekabetçi oyunlarda düşük bütçeli en iyi kart diyebilirim. Sizin kartınız GT730 değil mi?

Evet benim ki GT 730 hangisi Zula performansı açısından iyi.

R7 240 çok daha iyi neredeyse karşılaştırmak hakaret olur.

Şimdi benim soruya gelecek olursak adam bu kartla en yüksek ayarlarda ortalama 60 FPS alıyor ben ise 45 ve 1080p de yani benim aldığım FPS değerleri normal PC de bir sıkıntı falan yok diyorsunuz.

Şimdi benim soruya gelecek olursak adam bu kartla en yüksek ayarlarda ortalama 60 FPS alıyor ben ise 45 ve 1080p de yani benim aldığım FPS değerleri normal PC de bir sıkıntı falan yok diyorsunuz.

Senin aldığın değer normal önerim 1080p ve medium ayarda oynaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı