Bilgisayar özelliklerin nedir?
En fazla 83'e çıktı CPU sıcaklığı. Görüntü yüklenirken, çatışmada, silah çekerken, özellikle de çatışmada oyun donuyor, HS yiyince de donuyor sonra tekrar gidiyor donma. Özellikler: 4 GB RAM 2133 MHz, işlemci: Intel Core i5 7200U, ekran kartı: NVIDIA GeForce MX130 ve Intel HD Graphics 620 toplam 6 GB ekran kartı, işletim sistemi: Windows 10 64 Bit, HDD: 5400 RPM 1TB.Cpu kullanımı 100'e çıkmadı. Bu arada görüntü ve benzeri şeyler yüklenirken bir anda GPU 0'a düşüp ekran gidiyor sonra yüklendiği an geri %50 ve %100 civarına çıkıyor tekrardan bu donmaları nasıl düzelteceğim? Bir de sorum olacak tek bunu cevaplamayın bu arada ilkini de cevaplayın. Intel Turbo Boost'u kapatsam sorunum düzelir mi?
4 GB bellek ile hangi oyunu oynamayı bekliyorsun? Günümüzde CS:GO bile 8 GB miktarına ulaşmışken, hatta serious sam Fusion 2017 bile 4 GB miktarı aşıyorken Zula'nın donması normal.
4 GB bellek ile hangi oyunu oynamayı bekliyorsun? Günümüzde CS:GO bile 8 GB miktarına ulaşmışken, hatta Serious Sam Fusion 2017 bile 4 GB miktarı aşıyorken Zula'nın donması normal.
Korsan oynuyorsunuz sanırım? Oyunun güncel hali 8-10GB kullanıyor. Online'da 4 ile oynamanız çok çok zor.Ben de takılı 4 GB RAM kullanıyorum ama GTA 5 bile oynayabiliyorum kasmadan.
En fazla 83'e çıktı CPU sıcaklığı. Görüntü yüklenirken, çatışmada, silah çekerken, özellikle de çatışmada oyun donuyor, HS yiyince de donuyor sonra tekrar gidiyor donma. Özellikler: 4 GB RAM 2133 MHz, İşlemci: Intel Core i5 7200U, Ekran kartı: NVIDIA GeForce MX130 ve Intel HD Graphics 620 toplam 6 GB ekran kartı, işletim sistemi: Windows 10 64 Bit, HDD: 5400 RPM 1TB.Cpu kullanımı 100'e çıkmadı. Bu arada görüntü ve benzeri şeyler yüklenirken bir anda GPU 0'a düşüp ekran gidiyor sonra yüklendiği an geri %50 ve %100 civarına çıkıyor tekrardan bu donmaları nasıl düzelteceğim? Bir de sorum olacak tek bunu cevaplamayın bu arada ilkini de cevaplayın. Intel Turbo Boost'u kapatsam sorunum düzelir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.